Taylor Swift treedt op 5 en 6 juli 2024 op in Amsterdam

Yes!

Taylor Swift - The Eras Tour - Las Vegas

Taylor Swift heeft zojuist fantastisch nieuws gedeeld. De zangeres heeft namelijk nieuwe tourdata aangekondigd en treedt 5 en 6 juli met The Eras Tour op in Amsterdam!

The Eras Tour

Jawel, Taylor heeft zojuist een reeks nieuwe tourdata bekend gemaakt. Zo treedt de zangeres met The Eras Tour op in onder meer Edinburgh, Londen, Dublin én Amsterdam! "Excuse me, ik heb een boodschap. Ik kan niet wachten om velen van jullie volgend jaar tijdens The Eras Tour te zien!", deelt de zangeres op Instagram.

Op 5 en 6 juli 2024 geeft Taylor twee shows in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.Let op!

Omdat er hoogstwaarschijnlijk een grote run op kaarten voor The Eras Tour zal zijn, moeten fans zich vooraf registeren via deze link. Zo meldt GreenHouse Talent: "Om ervoor te zorgen dat tickets alleen in handen van Swifties belanden, is er sprake van een besloten verkoop via Ticketmaster. Fans die naar The Eras Tour in Amsterdam willen kunnen zich vanaf nu registreren via Ticketmaster. De registratie sluit op vrijdag 23 juni om 23.59 uur."

Maar let op, dit biedt nog geen garantie dat je een kaartje kunt bemachtigen, waarschuwt organisator GreenHouse Talent. "We verwachten dat er meer vraag zal zijn dan beschikbare tickets. Een aantal fans krijgt toegang tot de verkoop en anderen komen op de wachtlijst te staan. Ook toegang krijgen tot de verkoop garandeert geen tickets."

De kaartverkoop start op 12 juli om 14.00 uur. Fingers crossed! 

Bron: GreenHouse Talent, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / Capital Pictures