Wil je niet missen: de finale van Miss Nederland 2023

Er zijn nog enkele kaartjes verkrijgbaar voor de grote finaleshow!

Ze zijn natuurlijk allemaal beauty's, maar van de Miss Nederland-finalisten kan er natuurlijk maar eentje gekroond worden tot Miss Nederland 2023. Op 8 juli weten we wie er met die titel van doorgaat!

Finaleshow

Zaterdag 8 juli staat het AFAS Theater in Leusden helemaal in het teken van de grote finaleshow van Miss Nederland 2023. Net als voorgaande jaren belooft de avond weer een groot feest te worden. Tijdens de finaleshow laten de negen vrouwen zich van hun beste kant zien aan de jury en het publiek. Maar dat is nog niet alles.

Topartiesten als SERA – die we kennen van haar hit Head Held HighPaul Morris en Patricia zullen ook het podium betreden om voor muzikaal entertainment te zorgen. Voormalig Missen Denise Speelman (2020) en Zoey Ivory zullen de presentatie van de avond voor hun rekening nemen. Hoe leuk!

Winnaar

Aan het eind van de avond zal de jury de finalisten beoordelen. De jury bestaat dit jaar uit William RuttenEdsilia RombleyBart EttekovenMarvy RiederAwura Abena SimpeJulia Sinning en national director Monica van Ee. Vervolgens bepalen de juryleden wie zich Miss Nederland 2023 mag noemen en draagt Miss Nederland 2022 Ona Moody het stokje over. Spannend!

Wees erbij

Lijkt het je wel wat om bij deze bijzondere avond te zijn? Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Bestel hier je kaartje voor de show.

Finalisten

Eind april kwamen 45 dames naar het Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam voor de casting dag van Miss Nederland. Na een intensief castingdag konden helaas maar negen ladies door naar de finale. De dames die een plek in de finale wisten te bemachtigen zijn: Rikkie Kolle, Habiba Mostafa, Ruby-Ann Chwatchko, Nazeli Kouki, Lidewei van der Staaij, Beate van der Weide, Nathalie Mogbelzada, Christina Cairo en Lou Dirchs.  Heel veel succes tijdens de finale, dames!

Bron: Grazia | Beeld: Miss Nederland