Marie Claires weekendtips

Je hoeft je niet te vervelen!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

Kijk No Hard Feelings

In No Hard Feelings kruipt Jennifer Lawrence in de huid van Maddie, een Uber driver die helemaal blut is. Als ze een advertentie tegenkomt van ouders die iemand zoeken om hun introverte zoon Percy (Andrew Barth Feldman) van negentien te daten, denkt ze dé oplossing te hebben voor haar geldproblemen. Alleen is het nog niet zo makkelijk als ze denkt…

No Hard Feelings draait nu in de bioscoop.

Diner bij Gallery61

Nog niet bij Gallery61 in Den Haag geweest? Zet deze brasserie dan nu op je must visit lijst. Het restaurant heeft sinds kort een nieuwe Italiaanse chef-kok aan het roer staan met als resultaat heerlijk gerechten als bloemkool steak of gegrilde octopus. Juist, wil je proeven! Daarnaast vinden er in de brasserie eenmaal per maand liveoptredens plaats. Hoe leuk!

Wanneer:
Dagelijks geopend van 12.00 uur tot 00.00 uur.

Waar:
Passage 61, Den Haag.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gallery61denhaag (@gallery61denhaag)

Ga naar NENI Amsterdam

NENI Amsterdam lanceert een nieuw concept: NENI Invites. Met dit nieuwe concept nodigt het oostmediterrane restaurant ieder half jaar een foodie uit in de keuken. Op vrijdag 30 juni komt foodie Amijé Roos langs. Ze zal tijdens haar bezoek aan het restaurant een aantal gerechten onder handen nemen. Ze zal dan ook de hele avond aanwezig zijn om haar gerechten te bereiden.

Tijdens de eerste editie van NENI Invites kun je voor €58 genieten van een volledig menu (exclusief drankjes). Hoe leuk!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amijé Roos van der Laan (@amijeroos)

Luister naar Biologica

Waarom worden knappe mensen vaker voorgetrokken? Waarom zijn we bang voor piepkleine spinnen? En is nepotisme normaal? In de wekelijkse podcast Biologica gaan schrijver Ginny Ranu en bioloog en stadsecoloog Roy Veldhuizen op zoek naar de ultieme verklaring voor ons menselijk gedrag. Ze vergelijken mensen met dieren en onthullen feiten waarmee je op elke verjaardag kunt pronken. Hierna is jouw kijk op pinguïns, poep en daten nooit meer hetzelfde.

Bezoek Sail Den Helder

Ben je altijd al gefascineerd door de Marine? Bezoek dit weekend dan Sail Den Helder. Honderden iconische schepen van over de hele wereld verzamelen zich in de haven, eentje die de liefhebbers willen spotten is de Indonesische Bima Suci die voor het eerst in Europa is. Daarnaast zullen moderne marineschepen aanwezig zijn, waardoor bezoekers een glimp kunnen opvangen van de hedendaagse maritieme technologie en innovatie. Ook zullen verscheidene artiesten optreden, zoals Wolter Kroes en OG3NE. Ook leuk: het is gratis te bezoeken.

Wanneer:
Van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli

Waar:
Den Helder.

Kijktips

Plof je het liefst neer op de bank om thuis lekker een filmpje of serie te kijken? Ook dan zijn er genoeg opties. Seizoen drie van The Witcher staat namelijk eindelijk op Netflix en ook de film I Wanna Dance: The Whitney Housten Movie is er nu te streamen. Voor degenen die het gemist hebben: het tweede seizoen van And Just Like That… staat sinds kort op HBO Max en aflevering drie is nu ook te kijken. Veel kijkplezier!

Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws