Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Casual ESPRIT damesslippers t.w.v. €39,99

Doe mee en win!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we drie paar slippers van ESPRIT weg.

Genieten van de zomer met ESPRIT

De zomer is officieel aangebroken en dat vieren we niet alleen met middagen op het strand of avonden op het terras in de ondergaande zon. Ook met een zomerse garderobe verwelkomen we de komst van het zonnigste seizoen van het jaar. En net als wij is ook ESPRIT enthousiast over dit seizoen. Een zomercollectie mag dan ook niet ontbreken.

De zomercollectie van ESPRIT is er niet zomaar eentje. Het is er eentje die gevoelens van nostalgie oproept, zonder oubollig te zijn. De collectie is fris en omarmt het gevoel van lichte onbezonnenheid. Verwacht items die perfect zijn om te dragen tijdens warme dagen. Denk aan jurken en jumpsuits van linnen, tencel en seersucker en statement stukken met opvallende prints.

Casual ESPRIT slippers

Een ander item dat je terugvindt in ESPRIT zomercollectie zijn de Casual ESPRIT damesslippers met plateauzool. De slippers zijn gemaakt van polyester en verkrijgbaar in de kleur beige. Het paar is ontzettend comfortabel en de witte fluffy banden van de slippers maken het een echt statement piece. Leuk om te combineren met een zomers jurkje, of een denim rok om het wat stoerder te maken.

Winnen

Ben je helemaal weg van de ESPRIT collectie? Snappen we. Wij mogen daarom drie paar Casual ESPRIT damesslippers met plateauzool weggeven t.w.v. €39,99, beschikbaar in de maten 37 tot en met 40. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Good luck!

Deze winactie loopt tot en met 16 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Esprit zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws