De beste schoenen om te dragen onder een linnen broek

Vooral in de zomer is de linnen broek niet weg te denken.

In de zomer is linnen echt the way to go. De stof ademt en absorbeert vocht, waardoor je je fris blijft voelen. En ook op gebied van styling is een linnen broek veelzijdig. Zo is het perfect te combineren met de volgende schoensoorten.

Met flipflops

De winter is voor laagjes, de zomer is voor luchtige items. Ook kiezen we tijdens het warmste seizoen van het jaar vaak voor laid-back opties. Flipflops geven je look een casual en zomerse uitstraling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah & Philippa (@wearetwinset)

Met ballerina’s

Twee jaar geleden werd de ballerina opnieuw op de kaart gezet en dat is maar goed ook. De schoen is ontzettend veelzijdig. Het is goed te combineren met jeans, jurken en rokken. Ook staat deze Franse schoen perfect onder een linnen broek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lucia Cuesta (@luciacuesta_)

Met sneakers

Altijd een goede optie: sneakers. Verschillende soorten kunnen gematcht worden met deze zomerfavoriet. Zowel canvas als leren sneakers zijn populaire en stijlvolle keuzes om deze zomerse broek mee te dragen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marianne (@smythsisters)

Met platte sandalen

Platte sandalen zijn perfect om te dragen in de zomer. Het is een makkelijke stijl die gepast is voor naar kantoor, maar waar je ook prima mee uit de voeten kunt (pun intended) als je naar een evenement gaat.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Felicia Akerstrom (@fakerstrom)

Met slippers

Eigenlijk kun je elke open schoensoort wel combineren met een linnen broek. In dit rijtje mag een paar (chique) slippers daarom niet ontbreken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Janelle Marie Lloyd (@waityouneedthis)

De uitstraling

Linnen kan al snel erg serieus en volwassen aanvoelen – zeker als je boven je linnen broek ook een top van hetzelfde materiaal draagt. Je kunt makkelijk wat speelsheid toevoegen door een niet te serieuze open schoen onder je linnenbroek te dragen. Chunky sandalen of een paar met platformzolen kunnen het een jeugdige uitstraling geven.

Wil je jouw linnen ensemble juist een chiquere uitstraling geven? Dan staat een paar strappy sandals fantastisch onder een linnen broek of een linnen co-ord.

Beeld: NL Beeld/BrunoPress, Instagram 

Laatste nieuws