Motivation Monday: maak kans op een Oral-B iO3 elektrische tandenborstel

Doe mee en maak kans op deze fijne tandenborstel!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een Oral-B iO3 elektrische tandenborstel weg.

Over de elektrische tandenborstel

Elektrisch poetsen is toch echt the way to go op het gebied van gebitsverzorging. Tuurlijk, met een gewone tandenborstel kun je jouw tanden ook schoon krijgen, maar een elektrische variant maakt het veel makkelijker. En een die echt een plekje op jouw badkamerkastje verdient is toch wel de Oral-B iO3. Hij heeft kwaliteiten waar menig tandarts u tegen zegt.

De kracht van deze Oral-B iO3 zit 'm in het feit dat het iO-technologie bevat. De unieke ronde borstelkop waar Oral-B om bekend staat, is voorzien van zachte microtrillingen waarmee je je tanden goed kunt reinigen. De tandenborstel kent meerdere poetsstanden en is voorzien van een slimme poetsdruksensor. Wanneer je te hard poetst licht er een rood lampje op – zo voorkom je dat je jouw tandvlees beschadigt – en als je precies goed poest brandt er groen licht. Ook krijg je een seintje wanneer je de aanbevolen twee minuten poetsen hebt bereikt. Ook handig!

Winnen

Wil jij graag elektrisch gaan poetsen of is je oude (elektrische) tandenborstel aan vervanging toe? Goed nieuws, wij mogen 1x een Oral-B iO3 elektrische tandenborstel in het blauw weggeven. Kans maken is makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='60']

Deze winactie loopt tot en met 23 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Oral-B zullen delen als je wint.