Zara lanceert iconische Barbie-collectie en wij zijn fan

Van de nieuwe gingham-jurk uit de film tot het retro zwart-wit gestreepte badpak dat Barbie in 1959 droeg toen ze haar debuut maakte.

Een garderobe á la Barbie? Say no more. Winkelketen Zara maakt jouw stoutste meisjesdromen waar en komt met een heuse Barbie-collectie op de p(r)oppen.

Geïnspireerd door Barbie

Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar de Barbiefilm van Greta Gerwig met Margot Robbie en Ryan Gosling als Barbie en Ken is onderweg. Hoewel de film morgen pas echt uit is, vormt het al meer dan een jaar een inspiratiebron. Zo leeft #Barbiecore weer helemaal op. De gehele mode-industrie is erdoor geobsedeerd. En wij? Wij doen daar lekker aan mee. Roze mag gezien worden, roze mag in je kast hangen, roze mag gedragen worden. En daar spelen modemerken maar al te graag op in.

Zara Barbie-collectie

Ook helemaal in de ban van Barbie? Dan kun je bij winkelketen Zara volledig uit je dak gaan. De collectie bevat alles wat je nodig hebt om je voor elke gelegenheden als de iconische pop te transformeren. Zo kun jij je ontpoppen tot een beach Barbie, comfy Barbie, cowboy Barbie – en alles daartussenin.

Zara

Zara heeft niet zomaar wat leuke roze items voor ons geselecteerd. Zo bevat de collectie de nieuwe iconische gingham-jurk die we in de film gaan zien én het retro zwart-wit gestreepte zwempak die Barbie in 1959 droeg toen ze haar debuut maakte. Ga jij iets scoren uit de collectie?

Bron: Elle, Glamour, Zara | Beeld: NL Beeld, Zara

Laatste nieuws