Motivation Monday: maak kans op een hayley baski dress van by-bar t.w.v. €179,95

Doe mee en maak kans op deze prachtige jurk!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een jurk van by-bar weg!

De hayley baski dress

Jurken kun je tijdens elk seizoen dragen, maar als één seizoen zich er bij uitstek voor leent, is het toch wel de zomer. Een absolute favoriet van dit moment is de hayley baski dress van by-bar. De maxi dress heeft mooie, plooiende details, lange pofmouwen met een knoopsluiting en een verfijnde v-halslijn, en is dus voorzien van een superleuke baski print.

De jurk heeft een losse pasvorm en is gemaakt van duurzame ecovero lenzing viscose. Niet alleen beter voor het milieu, maar door deze stof valt de jurk ook heerlijk soepel.

by-bar

De hayley baski dress is een van de vele mooie jurken van by-bar. Het Amsterdamse kledinglabel werd in 2008 opgericht door Barbara Brenninkmeijer. Grappig detail: het begon met de verkoop van oorbellen, maar inmiddels is het uitgegroeid tot zoveel meer dan dat. In de collecties van by-bar vind je nog steeds prachtige oorbellen terug, maar ook ringen, armbanden, tassen en portemonnees, én natuurlijk prachtige kleding. Van jurken tot blouses en van sweaters tot rokken.

Winnen

Heb je na het zien van de hayley baski dress meteen een oogje gekregen op de jurk? Goed nieuws, wij mogen hier een exemplaar t.w.v. €179,95 van weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. That’s it! Succes!

Deze winactie loopt tot en met 6 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met by-bar zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws