Marie Claires must-haves

Van prachtige kledingstukken tot heerlijke geuren.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent één ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Shop Barbiecore bij Costes

Barbie the movie is uit en Barbiecore beleeft daarmee absolute hoogtijdagen. Roze en glitter zijn hipper dan ooit en we zien vele fashionistas op hun eigen manier een draai geven aan de trend. Wil jij jouw garderobe ook spekken met mooie roze (of glinsterende) items. Neem dan een kijkje bij Costes. Hier vind je namelijk prachtige Barbiecore-waardige items. Ook leuk: enkele kledingstukken zijn momenteel in de sale, zoals deze toffe mouwloze playsuit met pailletten!

Costes Sequins Playsuit | Verkrijgbaar van €79,95 voor €49,95

In prachtig blauw van Marc Cain

Kun je nog een mooi pak gebruiken? Het liefst eentje in een prachtige pastelkleur? Shop dan dit prachtige pak van Marc Cain. Het bevat een scherpe vouw, waarmee het een wat stoerdere uitstraling krijgt. Wat styling betreft kun je er alle kanten mee op. Draag het casual met een witte sneaker of combineer het met een mooie hak. Influencers Debi Flügge showt voor Marc Cain hoe je de two-piece rockt.

Marc Cain, Lichte pantalon met scherpe vouwen | Verkrijgbaar voor €114,50.

Foaming Body Wash van Marie-Stella-Maris

Marie-Stella-Maris heeft weer iets leuks: een Foaming Body Wash die je zelf thuis kunt maken door simpelweg een glazen fles met kraanwater te vullen en het water te mengen met het speciale Marie-Stella-Maris concentraat. Het resulteert in een heerlijke douchegel met geurtonen van groene thee, citrus en salie. Je huidt wordt heerlijk gehydrateerd door de toegevoegde aloë vera. En, niet te vergeten, je belast er het milieu minder mee. De Foaming Body Wash starterskit van Marie-Stella-Maris bevat een navulbare glazen design fles en het concentraat NO. 12 Objets d’Amsterdam. De navulbare fles kun je eindeloos navullen, wat huisafval bespaart.

Marie-Stella-Maris Foaming Body Wash Starter Kit | Verkrijgbaar voor €39

D-Academy-Loafers van Dior

Voor deze prachtige D-Academie-instapper putte Dior inspiratie uit de herencollectie: het ontwerp is vervaardigd van zwart kalfsleer en kenmerkt zich door tijdloze lijnen. De loafer is met soepele leren zool comfortabel, en het is voorzien van prachtige details. Zo beginnen de kwastjes met de beginletters C en D met een goudkleurige afwerking.

Dior D-Academy-Instappers | Verkrijgbaar voor €990. Beeld: Federica Livia

Daisy drops van Marc Jacobs

De Daisy-collectie van Marc Jacobs is onlangs uitgebreid met de Daisy drops: dit zijn single dosis geurcapsules die makkelijk mee te nemen zijn en bovendien heerlijk ruiken. Een blikje bevat dertig capsules en ze zijn erg makkelijk te gebruiken: draai, knijp en breng aan. That’s it! De Daisy Drops zijn verkrijgbaar in drie verschillende geuren.

Marc Jacobs, Daisy drops | Verkrijgbaar voor €30.

Jane Twill Jacket van by-bar

Nog op zoek naar een toffe, stoere jas? Wellicht shop je ‘m binnenkort bij by-bar. Het label breidde het aanbod uit met dit toffe denim jacket met steekzakken en stoere kraag. Deze loose fit Jane Twill Jacket kun je combineren met verscheidene outfits, maar staat in het bijzonder tof boven een spijkerbroek.

By-bar Jane Twill Jacket | Verkrijgbaar voor €179,95.

Dagger x Filling Pieces loafer

Ter ere van Pride komt Filling Pieces met iets leuks: het merk heeft de handen ineengeslagen met het Duitse queer skatemerk Dagger en de Nederlandse LGBTQ+ activist kunstenaar Yamuna. Daarmee wil Filling Pieces LGBTQ+-talent en hun gemeenschap een platform blijven geven.

Filling Pieces, Dagger x FP Loafer Blue | Verkrijgbaar voor €370.

Speciaal voor Pride komt Filling Pieces nu dus met deze toffe samenwerking, dit om de weg voor queer-visionairs vrij te maken voor een meer inclusieve modetoekomst. Hierboven afgebeeld een van onze favoriete schoenen uit de samenwerking: de Dagger x Filling Pieces Loafer, verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 46.

Openingsbeeld: by-bar

Laatste nieuws