Oppenheimer-ster Cillian Murphy zou best Ken willen spelen in Barbie 2

Over onverwachte crossover gesproken.

Het is nog niet eens bekend of de filmmakers überhaupt nadenken over een tweede Barbie-film, maar we weten al wel aan wie Ryan Rosling het Ken-stokje kan overdragen. Niemand minder dan Oppenheimer-acteur Cillian Murphy heeft aangegeven open te staan voor de rol van Ken.

De successen van Barbie en Oppenheimer

Hoewel ze niet meer van elkaar konden verschillen, worden Barbie en Oppenheimer vaak in een adem genoemd. Beide kwamen ze uit in dezelfde week, beide blijken ongekend populair en beide hebben een sterrencast waar je u tegen zegt. Ondanks het succes van Oppenheimer lijkt het ons niet dat hier een vervolg op komt, maar een Barbie 2? Why not? Naar een nieuwe Ken hoeft Barbie-regisseur Greta Gerwig in ieder geval niet te zoeken. Oppenheimer-acteur Cillian Murphy zou die rol best willen vertolken.

Cillians Ken-ergy

Door het niet te ontkennen succes van Barbie en Oppenheimer krijgen de casts van beide films ook weleens vragen over de film waar ze niet eens in speelden, zo ook Cillian. En de acteur blijkt ook over wat Ken-ergy te beschikken. Tijdens een interview met People werd aan de acteur gevraagd of hij in een eventueel tweede deel van de Barbie-film zou willen spelen. “Zou ik een Ken willen spelen in Barbie 2? Sure“, antwoordde de Ierse acteur. “Laten we het script lezen en er een gesprek over voeren.”

Op het moment van het interview heeft Cillian de Barbie-film zelf nog niet gezien, maar hij gaat er zeker een kaartje voor kopen. “Ik kan niet wachten om de film te zien”, gaf hij toe. “Ik denk dat het een fantastische bioscoopfilm is.”

Of er een tweede film gaat komen, is natuurlijk de vraag, maar wij vinden het idee van Cillian als Ken nu al le-Ken-dary.

Bron: Marie Claire UK, People | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws