Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Foaming Body Wash Starter Kits t.w.v. €39

Marie-Stella-Maris heeft weer wat moois!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een prachtig product. Deze week geven we een Foaming Body Wash Starter Kit van Marie-Stella-Maris weg.

De Foaming Body Wash

Wanneer we douchen zijn er eigenlijk twee soorten douches. 1: een quick body rinse: in 1 à 2 minuten spoel je je schoon. Óf 2: een douche-ervaring die gelijk staat aan een dagje in de spa. Lees: haren in de shampoo en conditioner (soms zelfs een masker), full body scrub, scheren en natuurlijk inzepen met een heerlijke bodywash. Voor laatste categorie hebben we nu een heerlijke tip: de Foaming Body Wash van Marie-Stella-Maris.

Met de Marie-Stella-Maris Foaming Body Wash creëer je een heerlijk me-time momentje onder de douche of in bad. De schuimende body wash ruikt met geurtonen van groene thee, citrus en salie heerlijk en het hydrateert de huid ook nog eens door de toegevoegde aloë vera. De Foaming Body Wash is makkelijk te creëren. Je hoeft alleen maar een glazen fles met water te vullen en het te mengen met het speciale Marie-Stella-Maris concentraat, items die je beide terugvindt in de Foaming Body Wash Starter Kit. Deze bevat een navulbare glazen designfles (die superleuk staat in je badkamer) en het concentraat NO. 12 Objets d'Amsterdam.

Naast NO. 12 Objets d'Amsterdam zijn er ook nog concentraten verkrijgbaar in andere geuren. De NO. 07 Voyage Vétiver (met geurtonen van vetiver, salie en zeezout), de NO. 10 Rock Roses (met geurtonen van roos, kasjmier en leer) en de No. 14 Courage des Bois (met geurtonen sandelhout, saffraan en agarhout).

Winnen

Enthousiast geworden over deze Foaming Body Wash? Goed nieuws, wij mogen drie keer een Starter Kit t.w.v. €39 euro weggeven. Je maakt kans op deze mooie set door het winformulier hieronder in te vullen én door je in te schrijven voor de Marie-Stella-Maris nieuwsbrief. We checken of deelnemers zich hebben ingeschreven op de nieuwsbrief, wat je via deze link kunt doen. Succes!

[mail-win-form id='63']

Deze winactie loopt tot en met 13 augustus 2023. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Marie-Stella-Maris zullen delen als je wint.