Motivation Monday: wij geven 5×2 bioscoopkaarten voor Les Enfants des autres weg

Een prachtige film!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5×2 bioscoopkaarten voor Les Enfants des autres weg.

Over de film

Les Enfants de autres draait om de veertigjarige Rachel (Virginie Efira) die als middelbare schooldocent elke werkdag voor een klas vol leerlingen staat, maar die zelf geen kinderen heeft. Haar biologische klok krijgt een reminder van de tijd die tikt wanneer ze een liefdesrelatie krijgt met Ali (Roschdy Zem), die al een dochter van vier jaar oud heeft. Rachel ontdekt dat ze steeds meer gehecht raakt aan de kleine Leila. Wil ze eigenlijk op 40-jarige leeftijd zelf ook nog een kind?

Les Enfants de autres is een film van regisseur Rebecca Zlotowski. Ze vond het nodig dat een film als deze gemaakt werd. “We hebben meer dan ooit behoefte aan nieuwe representaties en verhalen over de families die we bouwen en uitvinden. De stiefmoeder was vaak het supporting character -een veelzeggende term- en nooit de hoofdrol.”

Les enfants des autres is vanaf 31 augustus in de bioscoop te zien. 

Winnen

Ben je benieuwd naar Les Enfants de autres? Goed nieuws, wij mogen 5×2 bioscoopkaarten voor de film weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 27 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws