Waarom Nieuw-Zeeland hét toevluchtsoord is voor avontuurlijke vrouwen 

Heb je altijd al gedroomd van het maken van een avontuurlijke reis? Waar je je helemaal op je gemak voelt? En waar je nét even wat makkelijker van highlight naar highlight kunt reizen? In dat geval is het boeken van vliegtickets naar Nieuw-Zeeland zeker het overwegen waard.

Ook al is het een flinke reis en vlieg je naar de andere kant van de wereld, de kans is erg groot dat je je in Nieuw-Zeeland vanaf het eerste moment helemaal thuis gaat voelen. Wil je graag weten waarom? We hebben de grootste voordelen van het maken van een reis door Nieuw-Zeeland alvast voor je op een rijtje gezet.

Op zowel het Noordereiland als het Zuidereiland zijn enorm veel activiteiten te beleven

Boek je een prachtige reis, bijvoorbeeld via een partij zoals TravelEssence? Tijdens het samenstellen van een rondreis op maat kom je er al erg snel achter dat er enorm veel te zien en te doen is. Zowel op het Noordereiland als op het Zuidereiland is er gigantisch veel te doen. Van hiken over een heuse gletsjer tot aan relaxen op het strand. Dit geweldige land heeft het je allemaal te bieden. Het is dus altijd een goed idee om je wat verder in te lezen over het aanbod aan activiteiten.

Een veilig land om zowel solo als met een groep vriendinnen te reizen

Op vakantie naar Nieuw-Zeeland staat bekend als erg veilig en betrouwbaar. Dit betekent dat je met een gerust gevoel in je eentje kunt reizen door het land. Maar de bruisende steden, de zonovergoten stranden en de prachtige natuur lenen zich ook perfect om ontdekt te worden met een groep vriendinnen of een groep andere vrouwelijke reizigers. Hierdoor start je net even wat sneller aan de reis en je voelt je op iedere plek comfortabel en op je gemak.

Je kunt je erg makkelijk verstaanbaar maken tijdens het reizen

Heb je het wel eens een keer meegemaakt? Op het moment dat je gaat reizen door Azië of Zuid-Amerika, kan het zomaar wel eens zijn geweest dat je te maken hebt gehad met miscommunicatie, doordat je de taal deels of helemaal niet hebt begrepen. En dat kan soms erg vervelend zijn. Met dit probleem heb je gelukkig niet langer meer te maken als je reist door Nieuw-Zeeland. Hierdoor navigeer je erg makkelijk door het land, je hebt in no-time de opstapplekken voor het openbaar vervoer gevonden en checkt net even wat makkelijker bij een hotel, hostel of appartement in. En dat scheelt je weer aardig wat tijd en uitzoekwerk.

In een relatief korte tijd kun je erg veel van het land zien

Nieuw-Zeeland is ongeveer zes keer groter dan Nederland. Door het uitstekende netwerk van bussen en treinen, maar ook de vele verhuurpunten voor auto’s, kun je erg makkelijk reizen door het land. En dit betekent dus ook dat je enorm veel kunt zien in relatief korte tijd. Zoek van tevoren altijd even uit wat voor highlights je graag wilt bezoeken, zodat je daar de manier van reizen goed op aan kunt passen.

De mooiste herinneringen maak je tijdens en gepersonaliseerde rondreis

De grootste troeven van het maken van een gepersonaliseerde rondreis? De optimale besteding van iedere dag. Je ziet alleen maar highlights die je écht wilt zien. En de kans is erg groot dat je vrouwelijke reizigers met dezelfde interesses gaat ontmoeten. Ook overnacht je in de mooiste accommodaties en je beleeft de reis zoals je dat zelf het liefste wenst. Ga je binnenkort de mogelijkheden wat verder ontdekken op het gebied van het maken van een rondreis op maat door het prachtige Nieuw-Zeeland?

Beeld: Tyler Lastovich (Pexels)