Winnen: maak kans op een Culet gift card t.w.v. €500

Bij Culet scoor je prachtige oorbellen en chique oorpiercings.

In tegenstelling tot piercings in wenkbrauwen en in lippen, lijkt de oorpiercing the test of time te hebben doorstaan. We houden van sieraden in onze oren! En om je ear party nu nog leuker te maken, kun je bij de pop-up store van Culet prachtige piercings en oorbellen bemachtigen én zelfs een oorpiercing laten zetten.

Shoppen bij de Culet pop-up store

Gek op oorbellen en piercing? Bezoek dan van 21 augustus tot en met 2 september de Culet pop-up store in de Bijenkorf in Rotterdam. Je kunt hier de gehele collectie van Culet Jewellery bekijken én natuurlijk bemachtigen. Het aanbod bestaat uit prachtige 18-karaats gouden en diamanten piercings en oorbellen. Sieraden waar je lang plezier van hebt.
En heb jij wel oor naar een nieuwe piercing (pun intended), dan kun je van 25 tot en met 27 augustus ook in de pop-up terecht voor het zetten van een nieuwe piercing. Een gecertificeerde piercer kan dan een piercing naar keuze in jouw oor zetten. Wel even een afspraak maken.

Over Culet Jewellery

Culet Jewellery is een Nederlands sieradenmerk, bekend om moderne ontwerpen vervaardigd uit gerecycled 18-karaats goud en echte diamanten. Aan het roer van het familiebedrijf staan zussen Nikki de Jong en Kim de Jong.

De Culet-collectie staat bekend om fijne gouden piercings en oorbellen die een prachtige ear party creëren, maar je kunt in de webshop ook kettingen, ringen en armbanden scoren. Vele BN’ers gingen je al voor. Zo zijn Anna Nooshin, Monica Geuze, Julia Mekkes en zangeres Tabitha al eens met de sieraden van Culet gespot.

 

Winnen

Vind jij de piercings en oorbellen van Culet helemaal het einde? Dan hebben we wat leuks voor je. Wij mogen namelijk een Culet giftcard t.w.v. €500 weggeven. Hier kun je heel wat moois mee scoren in de online shop van Culet. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 24 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Culet zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws