Stijlvolle Apple watch bandjes voor de moderne vrouw 

Laten we eerlijk zijn, als het gaat om accessoires, zijn vrouwen niet te stoppen. Voeg daar de revolutionaire Apple Watch aan toe en we hebben de perfecte mix van tech en mode. Maar hoe kan één accessoire zo belangrijk worden? Het is eenvoudig, we hebben het over de bandjes!

 

De Apple Watch, in feite een slim horloge, is de gadget die iedereen wel wil hebben. Het is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit en past perfect bij elke outfit. Maar het zijn de bandjes wat het zo speciaal maakt. Bandjes zijn misschien maar een klein onderdeel van de Apple Watch, maar ze maken toch een wereld van verschil! Het is altijd leuk om een mooie collectie van bandjes bij de hand te hebben zodat je deze kunt aanpassen aan elke gelegenheid of outfit. Of je nu een sportieve look wilt of een meer klassieke uitstraling, de opties zijn eindeloos. 

Stoer, sporty of proud

Zoals gezegd, je kan onbeperkt kiezen en combineren als het op een Apple watch bandje aankomt. En dan hebben we het over verschillende kleuren, materialen en zelfs de activiteiten waarbij je je Apple watch het liefst draagt. Voor de klussende vrouw die graag een horloge wil die robuust is en tegen een stootje kan, de sportieve vrouw die een sportband wil of eentje die waterdicht is of de LGBTIQ-vrouw die graag de Pride kleuren en thema wil uitdragen naar de buitenwereld. Het kan allemaal. Op deze manier kun je je smart watch een persoonlijk tintje geven die bij jou en jouw levensstijl past.  

De verschillende soorten materialen Apple watch bandjes 

Upgrade jouw Apple Watch met een klassiek leren bandje

Een van de meest populaire materiaalsoorten voor de Apple watch bandje is leer. Lederen bandjes zijn natuurlijk echte klassiekers en blijven een favoriet bij klassieke en stijlvolle dames. Er zijn ook verschillende kleuren en patronen beschikbaar en met verschillende sluitingen zoals een stevige magneet sluiting. Leren Apple Watch bandjes hebben nu eenmaal een tijdloze uitstraling en geven net dat beetje extra touch aan je outfit. Het feit dat het leer in verschillende kleuren beschikbaar is, laat je toe om naar hartenlust te mixen en matchen met je outfit van de dag. 

Comfort en flexibiliteit met lichtgewicht kunststof bandjes

Een kunststoffen bandje is de populaire tegenhanger van lederen Apple watch bandjes. Ook deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patroontjes en worden geleverd in de meest uiteenlopende stijlen. Wil je een intergalactische look of een baby roze pompelmoezen patroon? Het kan allemaal en het past perfect bij je sportieve outfit! En niet geheel onbelangrijk; kunststof bandjes zijn makkelijk schoon te maken en zijn meestal waterdicht. Dus als je veel aan sport doet of een actieve levensstijl hebt, zijn deze bandjes ongetwijfeld een uitstekende optie. 

Bling bling Apple watch bandjes

RVS bandjes zijn een goede optie voor vrouwen die houden van een stoere en moderne uitstraling. De bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen zoals mat, glanzend, rosé goud, zilver en zelfs zwart. Er zijn ook RVS bandjes beschikbaar die versierd zijn met schijfjes diamant voor vrouwen die graag wat meer bling willen. Stalen bandjes RVS zijn ook extreem duurzaam en ze gaan jaren mee. Ze zijn waterbestendig, krasbestendig, roestbestendig en zijn relatief licht in gewicht, waardoor je nooit hoeft te vrezen voor zweeteffecten rondom de pols. 

Personaliseer jouw watch met trendy en comfortabele stoffen bandjes en nylon bandjes

Stof is momenteel de nieuwste mode en zijn er in vele toffe prints. Het zorgt voor een unieke twist aan je Apple Watch. Uitstekend voor dagelijks gebruik. Ze zijn licht in gewicht, ademen gemakkelijk en zijn gewoon een frisse toevoeging aan je Apple Watch-collectie. Ook de nylon bandjes lijken op het eerste gezicht op stoffen bandjes. 

Speciale bandjes

Wist je dat je ook speciale bandjes hebt voor bijvoorbeeld verpleegsters of beroepen waar je liever geen horloge om je pols hebt? Kies dan voor de zogenaamde verpleeg Apple watts bandjes, deze kunnen worden vastgepind op je uniform en je kunt het dragen terwijl je werkt. Zo simpel is dat. Of nu de Parisienne bent die graag modieuze basisitems qua kleding met statement stukken wil combineren of de androgyne girl bent die iets stoers om haar pols wilt hebben; kies je favoriete materiaal, kleur en stijl en maak van je Apple Watch een ware modeaccessoire! 

 Beeld: Cottonbro studio (Pexels)