Motivation Monday: win een American Vintage voucher t.w.v. €300

De Fall-Wintercollectie van American Vintage bevat prachtige items voor het najaar!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we shoptegoed voor American Vintage weg.

Fall Wintercollectie van American Vintage

Augustus en september zijn altijd fijne maanden voor de modeliefhebbers. Niet alleen vinden dan de Fashion Weeks plaats, maar het is ook het moment waarop modelabels hun (digitale) schappen voorzien van hun Fall/Wintercollecties. Zo ook American Vintage.

De nieuwe collectie van het merk bevat veel fijne knitwear, denim en andere basics. In de tijdloze collectie van American Vintage zijn ook ruitjes, strepen en andere prints opgenomen – die zijn weer helemaal terug in de mode. Al zul je in de collectie ook de fijne basics terug blijven vinden, maar dan met een kleine twist. “Onze nieuwe collectie is voor mensen die durven, zelfverzekerd zijn, liefhebben, verbinden, leven en onbevangen emoties, beweging en wrijving vieren”, aldus Jenny Lazzarelli, Image Director American Vintage.

De shoot van de nieuwe collectie vond plaats in Antwerpen en dat resulteerde in prachtige beelden waarin de energie van de stad en de jaren 90 zeker aanwezig zijn. Check hieronder de foto’s en collectie.

Winnen

Vind jij de collectie van American Vintage helemaal het einde (wat wij goed snappen!), dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk een voucher weggeven t.w.v. €300 waarmee je zelf prachtige items uit de collectie kunt shoppen. Je hoeft alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 3 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met American Vintage zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws