Marie Claires weekendtips

Genoeg leuks te doen!

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag iets doen? Marie Claire tipt! Dit wil je aankomend weekend niet missen.

 

Scoor een vegan Soft Serve én kleurrijke creaties

Enkele weken geleden kwam Oatly met iets leuks: een vegan softijsje, de Oatly Soft Serve. Lekker romig, maar dan zonder lactose of dierlijke ingrediënten. Sinds midden juli kon je het ijsje scoren bij Oatly’s eerste pop-up store in Amsterdam, die tot en met het einde van deze maand geopend is. En tijdens het laatste openingsweekend kun je er ook nog eens items shoppen van Gustav Westman. De gerenommeerd ontwerper opent namelijk aanstaande vrijdag voor één weekend een winkel in de Oatly pop-up store. De ontwerper staat bekend om het verleggen van de grenzen van kleur en formaat, waarbij elk detail een bewijs is van zijn uitzonderlijke creativiteit.

Wanneer:
Tot en met 31 augustus geopend.

Waar:
Oatly pop-up store | Prinsengracht 16, Amsterdam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Oatly (@oatly)

Luistertip: de rokkenjagers

“Op een schaal van één tot Carrie Bradshaw: hoe blij word jij van je garderobe?”, in de podcastserie De Rokkenjagers stellen hosts Nicole Huisman en Fia Hamelijnck zichzelf onder andere deze vraag. De twee mode-hunters bespreken welke trends de hype waard zijn, hoe het is om te werken in de modewereld en hoe je je eigen stijl kunt vinden.

Wanneer: 
Elke woensdag een nieuwe aflevering.

Waar: 
Te beluisteren op streamingplatforms als Spotify en Podimo.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DE ROKKENJAGERS (@de.rokkenjagers)

Dansen op Mysteryland

Al sinds 1993 wordt Mysteryland in Nederland gehouden en dit jaar viert het festival daarmee z’n 30-jarige bestaan. Een bezoekje brengen aan dit festival is dan wel zo leuk. Verwacht dit jaar weer de tofste beats. Enkele artiesten die er dit jaar op het podium staan zijn AlessoClaptoneDon DiabloHardwell en Sunnery James & Ryan Merciano. De combi-tickets voor zaterdag 26 en zondag 27 september, en losse tickets voor zondag zijn nog verkrijgbaar!

Wanneer: Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 augustus.
Waar: Haarlemmermeer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Q-dance (@q_dance)

Tip voor later: een dagje naar de golfbaan

We houden van last-minute tips, maar snappen dat je soms meer tijd nodig hebt om een tof uitje te plannen. Staat er nog niets in je agenda op 8, 9 of 10 september? Ga dan naar het Big Green Egg Open! Dit jaar vindt voor alweer de derde keer de Big Green Egg Open plaats op de Hilversumsche Golf Club. Meer dan 150 speelsters zullen een gooi (of in dit geval een slag) doen naar mooie prijzen. Ook kun je er zelf een balletje slaan en een golfles volgen bij De Golf Academie. Kaartjes kun je hier kopen voor slechts €5,99.

Wanneer: 
8 tot en met 10 september.

Waar: 
Hilversumsche Golf Club | Soestdijkerstraatweg 172, Hilversum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GOLF.NL (@golfnl)

Kijktips

Heb je zin in een lui weekendje op de bank? Dan zijn er genoeg films en series te kijken waarmee je het weekend wel doorkomt. Op Netflix kijk je sinds deze week Toen Ik Je Zag, het eerste seizoen van Who Is Erin Carter? en Wonder.

Op Disney+ kun je nu de serie Melissa & Joey streamen en het vijfde seizoen van American Housewife. HBO Max breidde diens aanbod uit met het eerste seizoen van I Love You, And It Hurts en BS High. Op Prime stream je nu Beast of Burden, Miasto 44 en Villain. Ten slotte kun je op Videoland nu genieten van het vierde seizoen van Love Island en het vijfde seizoen van A Million Little Things.

Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws