Marie Claires must-haves

Van prachtige jeans tot handige reisgadgets.

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent één ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

Bain de Nature-collectie van Yves Rocher

Gek op de geur van de Bretonse natuur? Leuk nieuws. Yves Rocher heeft een manier gevonden om die geuren te verwerken in hun nieuwe collectie. De collectie Bain de Nature bevat drie nieuwe geuren geïnspireerd op Bretagne: Wilde Algen en Zeevenkel, Weidebloem en Heidekruid, en Haver en Boekweit. De geuren zijn verwerkt in bad- en douchegel, bodymilk, bodypeeling, handreiniger, zeep en handcrème.

Bain de Nature-collectie van Yves Rocher | Producten verkrijgbaar vanaf €4,99.

Lightweight Liquid Conditioner van Redken

Misschien ken je de fantastische Acidic Bonding Concentrate Lijn van Redken al. Deze fijne producten minimaliseren haarbeschadigingen en gespleten haarpunten. Onlangs voegde het haarverzorgingsmerk een nieuwe topper aan deze lijn toe: de lightweight liquid conditioner. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld voor fijn en gekleurd haar en verzwaart de lokken niet.

Lightweight Liquid Conditioner | Verkrijgbaar voor €29,88.

Furla-item uit de FW 2023-collectie

Furla wist voor de hun FW23-campagne niemand minder te strikken dan model Irina Shayk. In het schilderachtige heggendoolhof van de Silvio Pellico Villa in het Italiaanse Piemonte showt het model de belangrijkste tassen uit de nieuwe collectie. En die zijn hebberigmakend!

Afgebeeld: de Furla Giove-tas | Verkrijgbaar voor €425.

Flight+ reishaardroger van ghd

Nat haar aan de lucht laten drogen is niet iedereens cup of tea. Maar een föhn meenemen op vakantie? Dat neemt behoorlijk wat ruimte in beslag. Tenzij je de reisföhn van ghd meeneemt. Deze Flight+ reishaardroger is lekker compact en licht (25 procent kleiner en 49 procent lichter dan een reguliere föhn) én opvouwbaar, waardoor-ie makkelijk mee te nemen is, zeker in de bijgeleverde reiscase.

Flight+ reisföhn | Verkrijgbaar voor €99.

Skincare van Junglück 

Skincare zijn we door de jaren heen steeds serieuzer gaan nemen. Een huidverzorgingsmerk dat dit ook doet is Junglück. Het label heeft duurzaamheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid en gelijkheid hoog in het vaandel staan. En natuurlijk goede huidverzorgingsproducten. Junglück heeft een groot assortiment met onder andere een reinigingsolie, ceramide serum, tanning drops, hyaluron dagcrème, SPF, niacinamide serum en een olie-serum met 10 procent vitamine C.

Afgebeeld: Niacinamide serum | Fullsize producten verkijgbaar vanaf €12

De Air-Tec van Bertazzoni

Van een nieuwe keuken komt het voor de meesten niet snel, maar als je toevallig wel op zoek bent naar een alles-in-een-tool voor in je keuken? Dan is de slimme Air-Tec van Bertazzoni misschien wel precies wat je zoekt. Het is een vrijstaand fornuis met inductieplaat en ingebouwde afzuiging, waardoor je op elke plek in huis kunt koken! Zo kun jij jouw droomkeuken nog creatiever vormgeven.

Air-Tec van Bertazzoni | Verkrijgbaar via Bertazzoni

Princess Mononoke-collectie van Levi's

Princess Mononoke is een van Studio Ghibli's meest betoverende animefilms en hoewel die al in 1997 uitkwam, inspireert de film vandaag de dag nog steeds. Levi's besloot ter ere van deze iconische film een heuse Princess Mononoke-collectie uit te brengen. Van jeans en jackets met opdruk tot mooie accessoires.

Overigens is dit niet de enige collectie waaraan Levi's onlangs werkte. Het denimmerk viert alweer zijn 150ste verjaardag en doet dit door van de iconische 501-jeans een duurzame, plantaardige versie te introduceren: de selvedge 501-jeans in een hennep-katoenmix. Deze broek bestaat uit minstens 97 procent plantaardige materialen en de patch op de achterkant bestaat uit Mirum van Natural Fiber Welding. Verkrijgbaar vanaf €134,95. 

Openingsbeeld: Levi's