Motivation Monday: wij geven 5×2 bioscoopkaarten weg voor My Big Fat Greek Wedding 3

Na zes jaar keert de familie Portokalos weer terug op het witte doek!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5×2 bioscoopkaarten voor My Big Fat Greek Wedding 3 weg.

Het verhaal

De familie Portokalos is terug! In het derde deel van de My Big Fat Greek Wedding-serie trekt de familie naar Griekenland nadat de vader van Toula (Nia Vardalos) komt te overlijden. Het was zijn wens dat zijn geliefden (lees: de gehéle Portokalos-familie) het dorp zouden bezoeken waar hij opgroeide. Maar de reünie die Toula hoopt te hebben, met onder andere de jeugdvrienden van haar vader, verloopt wel even wat anders dan hoe ze het voor zich zag.

My Big Fat Greek Wedding 3 is vanaf 7 september te zien in de bioscoop. 

Winnen

Ben je benieuwd naar My Big Fat Greek Wedding 3? Goed nieuws, wij mogen 5×2 bioscoopkaarten voor de film weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 10 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint. 

Laatste nieuws