Igone de Jongh zet punt achter relatie met Thijs Römer

"Mijn hart is verscheurd"

De balletdanseres spreekt zich op haar Instagram Stories voor het eerst uit over de situatie rondom haar man Thijs Römer. Ze laat weten “alleen verder te gaan” en dus een einde te maken aan het huwelijk met de acteur.

Celstraf

In augustus dit jaar wordt Thijs Römer veroordeeld tot een celstraf van drie maanden, waarvan twee voorwaardelijk. Ook krijgt de acteur een taakstraf van 240 uur. Tussen 2015 en 2017 heeft Römer grensoverschrijdend gedrag vertoond naar minderjarige meisjes toe. Doordat de zaak onlangs voor is gekomen zijn er feiten naar buiten gekomen, waar Igone de Jongh van laat weten er “op geen enkele manier achter te staan” en ver van haar normen en waarden liggen. Dat laat de balletdanseres weten via sociale media.

Breuk

Het is niet de eerste keer dat Igone een punt achter haar relatie met de acteur zet. In januari dit jaar kwam ze met dezelfde boodschap. Vandaag lijkt het definitief te zijn. “Mijn hart is verscheurd. Ik heb tijd nodig om dit te verwerken en sterk alleen verder te gaan”, aldus De Jongh.

Het stel was sinds 2016 met elkaar samen en in 2019 stapten ze samen in het huwelijksbootje.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld / Patrick van Emst

Laatste nieuws