Motivation Monday: maak kans op een wollen trenchcoat van Costes t.w.v. €149,95

Een tijdloze jas!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een wollen trenchcoat van Costes weg.

Klaar voor de herfst

De herfst is het moment om eens kritisch naar je garderobe te kijken. Welke stukken ga je tijdens de koudere seizoenen niet meer dragen en welke tijdloze klassiekers zou je nog graag aan je kledingkast willen toevoegen? Wij tippen graag een item dat je wilt dragen tijdens de koudere herfstdag: de wollen trenchcoat van Costes.

De trenchcoat van Costes is klassieke jas waar je zeker een aantal jaar plezier van kunt hebben – het item raakt nooit uit de mode. Deze trenchcoat is uitgevoerd in een wolmix en is verkrijgbaar in maar liefst vier stijlvolle kleuren: wit, donkergrijs, camel en zwart.

Overigens kun je bij Costes niet alleen terecht voor prachtige jassen. Het merk, dat dit jaar z’n tien jarige jubileum viert, heeft ook prachtige tops, shirts, blazers en pantalons in diens assortiment. Je kunt bij Costes terecht voor day-to-night outfits: van city chic tot stijlvol zakelijk, van tijdloos basic tot avontuurlijk rebels. Zo shop je moeiteloos een volledige outfit bij elkaar voor iedere mood en voor iedere gelegenheid.

Winnen

Zie jij het wel zitten om deze prachtige jas aan je garderobe toe te voegen? Dan hebben we leuk nieuws. Wij mogen 1x de wollen trenchcoat van Costes weggeven in het wit t.w.v. €149,95. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 17 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Costes zullen delen als je wint.

Laatste nieuws