Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 sets cappuccinokopjes van illycaffè x Judy Chicago t.w.v. €114

Er staat weer een gloednieuwe winactie voor je klaar!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 3x een set cappuccinokopjes van illycaffè’s samenwerking met Judy Chicago weg.

illycaffè x Judy Chicago

De niet-koffiedrinker zal het misschien overdreven vinden, maar een goede kop koffie moet uit een minstens net zo mooie kop gedronken worden. En om die reden zijn we helemaal enthousiast over de illy Art Collection die illycaffè creëerde in samenwerking met de wereldberoemde Amerikaanse kunstenares Judy Chicago. Het resulteerde in vier mooie designs, die als cappuccinokopjes of espressokopjes verkrijgbaar zijn.

Judy Chicago heeft door de jaren heen een behoorlijke naam voor zichzelf opgebouwd. De kunstenares maakt al meer dan zes decennia kunst, en sociale en ecologische rechtvaardigheid is de drijvende kracht geweest achter enkele van haar belangrijkste kunstprojecten.

De illy Art Collection

Een mooi project dat Judy aan haar cv mag toevoegen is haar collab met illycaffè. In mei presenteerde de Italiaanse koffiebrander de nieuwe illy Art Collection in samenwerking met Judy Chicago. Aan de kunstenares de taak om de iconische espressokopjes van illycaffè te voorzien van een prachtig design. En dat deed ze met verve.

Opnieuw slaagde de kunstenares erin om de rollen en prestaties van vrouwen door de geschiedenis heen te verbeelden in kunst. Judy ontwierp vier designs die ze inspireerde op het ‘reïncarnatietriptiek’ (een thema dat ook in haar eerdere werken al aan bod kwam). Hiervoor gebruikte de kunstenares een levendig en bruisend palet om de overgang te illustreren van de maatschappelijke beperkingen die in het verleden aan vrouwen werden opgelegd naar een plaats van culturele en creatieve vrijheid. Elke kopje vertegenwoordigt een opmerkelijke vrouw uit de geschiedenis: de Franse koningin Maria Antonietta, de romanschrijfster en filosofe Madame de Stael, de feministische schrijver George Sand en schrijfster Virginia Woolf.

Winnen

Helemaal weg van de prachtige koppen uit de illy Art Collection ondertekend door Judy Chicago? Snappen we. Je kunt de espresso- of cappuccinokopjes bemachtigen via de illy e-shop, maar je kunt ook je geluk testen. Wij mogen namelijk 3x een set van vier cappuccinokopjes weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 24 september. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met illycaffè zullen delen als je wint.

Laatste nieuws