Voorspelling: deze schoen wordt dit najaar massaal gedragen

De UGG-trend houdt ook dit jaar nog even stand.

Wie dacht dat UGGs nu echt verleden tijd waren, heeft het goed mis. Ze mogen deze herfst namelijk weer gezien worden – en dan hebben we het vooral over één specifiek model. We zien onze Instagram-feed ermee volstromen en de (online)winkels erdoor leeglopen: de UGG Tazz.

Rigoreuze comeback van UGGs

Bijna iedereen had ze vroeger in de kast staan: UGGs. Of je ze nu aanbad of hekelde: in 2004 kon je niet om UGGs heen. De extreem comfy laarsjes maakten elke look compleet en domineerden het straatbeeld. Heel lang populair waren ze echter niet, tót een jaar of twee geleden. De fluffy footwear maakte een comeback en iedereen trok massaal de UGGs weer uit de kast. Goed nieuws: ook deze herfst mogen ze weer gezien worden. Tenminste... de Tazz variant!

De UGG Tazz

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: hoge varianten zijn dus wél passé. Anno 2023 zijn de lage boots helemaal hot and happening. Inmiddels zien we op Instagram steeds meer influencers voorbijkomen op de zogenoemde pantoffellaarzen en zijn ook wij hartstikke fan. Wat dit model zo bijzonder maakt? Het heeft een plateauzool en een gekleurde bies. Te leuk!

©UGG

Inspiratie

Een beetje inspiratie nodig voordat je overstag gaat? Snappen we. Onderstaande ladies laten je zien hoe het moet.

View this post on Instagram

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

View this post on Instagram

A post shared by Laura (@lauri.style)

Je ziet het al aan de kiekjes waar onze tijdlijn momenteel mee is gevuld: UGGs combineren met skinny jeans is zó 2004. Draag ze op warmere dagen met blote benen, schattige sokjes en een oversized blazer, en draag de UGGs in de winter onder een mooie jeans met een oversized puffer coat. Wij zijn fan!

Bron: Instagram, UGG.com | Beeld: NL Beeld, Instagram