Motivation Monday: wij geven 5x2 bioscoopkaarten weg voor Golda

Niemand minder dan actrice Helen Mirren vertolkt de rol van de Israëlische premier Golda Meir.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 5×2 bioscoopkaarten voor Golda weg.

Over de film

De film Golda speelt zich af in 1973 en draait om de premier Golda Meir die voor een moeilijke taak komt te staan. Wanneer Egypte, Syrië en Jordanië op Jom Kippoer – de heiligste dag van Israël – een verrassingsaanval op het schiereiland Sinaï en de Golanvlakte lanceren, moet de compleet overdonderde Golda het gevaar af zien te wenden. En dat moet de zogenoemde Iron Lady van Israël ook nog eens zien te doen terwijl ze wordt tegengewerkt door haar volledig mannelijke kabinet. Het is een race tegen de klok – de levens van miljoenen burgers staan op het spel.

Golda is vanaf 21 september te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Niemand minder dan Helen Mirren vertolkt in Golda de rol van de Israëlische premier. De actrice is ontzettend getalenteerd. Ze speelde in een verscheidenheid aan films – waaronder The Madness of King George, Gosford Park en The Last Station – en ontving meerdere Academy Awards-nominaties voor haar werk. Ze mocht zelfs een beeldje in ontvangst nemen voor haar rol in The Queen. We zijn benieuwd of Golda haar misschien nog een nominatie gaat opleveren.

https://www.youtube.com/watch?v=zGrgxjvD77w

Winnen

Ben je benieuwd naar Golda? Goed nieuws, wij mogen 5×2 bioscoopkaarten voor de film weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

[mail-win-form id='71']

Deze winactie loopt tot en met 1 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.