Fred van Leer lanceert opnieuw te leuke schoenen-collectie met Steve Madden

De eerste To Bite For-collectie smaakte duidelijk naar meer.

Met diverse modeprogramma’s op zijn naam, kennen we Fred van Leer als een van de bekendste stylisten van ons land. Eerder dit jaar lanceerde hij in samenwerking met Steve Madden de hebberigmakende To Bite For-schoenencollectie en dat doet hij nu nog eens dunnetjes over.

To Bite For Part 2

Jawel, Fred brengt opnieuw een schoenencollectie uit met Steve Madden. De eerste To Bite For-collectie was te omschrijven als uitgesproken en kleurrijk. Zo waren de hakken onder meer verkrijgbaar in zuurstokroze, waardoor deze items net kleurrijke snoepjes waren die rechtstreeks uit de snoepwinkel kwamen.

Enne, voor de To Bite For Part 2-collectie doet Fred het nog eens dunnetjes over. Zo zijn de items wederom weer prachtig kleurrijk, voorzien van de nodige glitters en spotten we ook een aantal heerlijke panterprintjes. Een paar van onze favorieten:

Sneakers

Uiteraard zijn er weer veel mooie hakken te vinden in de nieuwe collectie, maar is er ook wat nieuws. Zo kun je in de Part 2-collectie ook leuke sneakers vinden! Zo deelt Fred:

"Lieve mensen, wat was mijn eerste hakkenlijn een succes. Zoveel positieve reacties gehad. Met trots presenteer ik mijn winterlijn. Ik heb uiteraard naar jullie geluisterd. We hebben daarom deze keer wat lagere hakken. En als je er echt niet op kan lopen, hebben we een te gekke gymp met een hak erop. Ja, je leest het goed een sneaker met een hak erop. Die vind je nergens. Dus vriendin, je kunt niet meer bij mij aankomen dat het voor jou te hoog is."

De To Bite For Collectie Part 2 is vanaf nu verkrijgbaar in de maten 36 t/m 45 met een verkoopprijs vanaf €109,99.

Bron: Beau Monde, Steve Madden | Beeld: Steve Madden