Het Rijk van de Keizer is de perfecte evenementenlocatie – of je er nu wilt trouwen, feesten, of vergaderen

Verscholen in het groen in de Tuinen van West, ligt creatieve evenementenlocatie het Rijk van de Keizer. Deze sprookjesachtige locatie in Amsterdam is de perfecte plek om te vergaderen, eten, trouwen én natuurlijk feesten.

Inspirerend vergaderen

De groene oase van het Rijk van de Keizer in Amsterdam leent zich uitstekend voor een goeie vergadering of brainstorm met je team. Hier kun je je echt even terugtrekken uit de hectiek van kantoor, terwijl je met elkaar geniet van goede koffie, homemade snacks en een verse lunch. En ben je op zoek naar een geschikte plek voor een groot bedrijfsfeest of bruisende party? Dat kan ook bij het Rijk! Vraag gewoon even naar de mogelijkheden die er zijn.

Romantisch trouwen

De sprookjesachtige setting van het Rijk van de Keizer is een droomplek voor een romantische zomerbruiloft. De eigenaar stopt al zijn liefde in de idyllische tuin en zijn vrouw verzorgt de mooie moestuin. En na het zomerseizoen verandert de locatie in een waar winter wonderland, met een overdekte binnentuin waar het knus en warm is ondanks de kou buiten en waar overal fakkels en lichtjes branden. Goed om te weten: deze locatie is al ver vooruit volgeboekt, dus maak je plannen op tijd.

Goddelijk eten

Waar het Rijk van de Keizer ook om bekend staat, is dat je er superlekker kunt eten. Alle gerechten worden bereid met seizoensproducten en zoveel mogelijk biologische ingrediënten. Duurzaamheid staat in de keuken hoog in het vaandel. Het Rijk is voornamelijk te boeken voor alle soorten events, maar om iedereen kennis te laten maken met de breed georiënteerde, vooral Mediterrane keuken wordt er eens per maand een speciale Avond van de Chef georganiseerd. Net zoals bij een familiediner in een boomgaard wordt hierbij gegeten aan lange tafels en worden de gerechten opgediend op grote schalen. Vanaf 30 personen is het ook mogelijk om een private dining te boeken voor een all-inclusive prijs, waarbij er natuurlijk ook gekozen kan worden voor een bijpassend wijnarrangement. Klinkt dat feestelijk of niet?

Op loopafstand van het Rijk van de Keizer kun je gratis parkeren. Kijk voor meer info op hetrijkvandekeizer.nl

Bron & Beeld: de Tuinen van West 

Laatste nieuws