Must-have: Zeeman lanceert het perfecte pak voor de herfst

Wij zijn fan.

Zeeman heeft inmiddels wel bewezen dat de keten ons wel degelijk kan voorzien van fashionable items. We hebben al een aantal keer heuse budgetparels voorbij zien komen, en ook dit keer is het weer raak. Zeeman heeft namelijk het perfecte tweedelige pak voor de herfst uitgebracht.

Pak van de Zeeman

Hoeveel betaal je nu gemiddeld voor een tweedelig pak van een groot modehuis? Daarvoor ben je al snel een paar honderd euro lichter. Zeeman verbaast zich over dit prijskaartje en kwam een tijdje geleden met een prachtige betaalbare variant. De statement suits gingen als warme broodjes over de toonbank en waren binnen no-time uitverkocht. Na het succes van het hemelsblauwe damespak dit voorjaar, brengt Zeeman nu opnieuw een modieus pak uit.

Perfect voor de herfst

Met het pak bewijst de budgetketen opnieuw dat je niet veel geld hoeft uit te geven om trends op de voet te volgen. Dit keer van materiaal dat je warmer houdt en minder snel kreukt. Wat wij erg fijn vinden? De broek is dit keer een tikkeltje langer, zodat je werkelijk iedere schoen er modieus mee kunt combineren. Het pak is er in olijfgroen en tijdloos zwart. Ofwel: perfect voor de herfst!

Eindeloos combineren

De outfit van Zeeman is tijdloos en daarom eindeloos te combineren met andere items. Toch werkt een basic wit t-shirt of simpele col altijd. En we zeiden het al even, maar onder dit pak staat werkelijk élke schoen enig. Of je nu kiest voor de populaire UGGs Tazz, chunky loafers of gekleurde sneakers. Liever wat chiquer voor de dag komen? Combineer 'm dan met een mooie punthak.

Fan van deze outfit? Het pak is vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel en online. Hadden we al genoemd dat ze een zacht prijsje hebben? Je scoort de broek voor €14,99 en de blazer voor €24,99 per stuk. Voor welke kleur ga jij?

Bron: Zeeman | Beeld: NL Beeld