De beste off the runway looks tijdens London Fashion Week

Van Fashion Weeks weten we inmiddels: de looks waarin de gasten verschijnen zijn net zo toonaangevend als de outfits op de runway. 

Fashion Weeks duren vaak maar enkele dagen, maar ze geven ons inspiratie voor maanden. De London Fashion Week komt vandaag tot een einde en de gasten verschenen in de prachtigste looks. Van gedurfde tinten tot gedempte kleuren, en van opvallende prints tot micro-mini's. We're obsessed. 

De aanwezige celebrities

Tijdens Fashion Week trekken modeliefhebbers naar dé modesteden in de wereld om de nieuwe trends te aanschouwen – in dit geval die van spring/summer 2024. Maar de ogen zijn niet alleen gericht op de runway. We spotten ook graag celebrities, en die waren en masse aanwezig bij London Fashion Week. Met name de Burberry show trok vele A-listers. Hierbij waren onder anderen Kylie Minogue, Jodie Comer, Rachel Weisz, Rosie Huntington-Whiteley & Jason Statham, Mo Farah, Sheila Atim, Taylor Zakhar Perez en Jourdan Dunn bij aanwezig.

Naast de show van Burberry trokken andere grote modehuizen ook bekijks onder celebrities. Nicola Coughlan werd gespot bij Emilia Wickstead. Bij Erdem zaten Billie Piper, Lily James, Sheila Atim en Ashley Graham front row. Naomi Campbell en Leomie Anderson bezochten de spring/summer 2024 show van Mains. Alexa Chung zagen we bij Ashley Williams, en Suki Waterhouse, Kit Connor, Mia Regan en Poppy Delevingne zagen we bij JW Anderson. En bij de show van Harris Reed werden Maisie Williams en Charithra Chandran gespot.

Street style

Natuurlijk zijn de looks van celebrities prachtig. Dit danken ze natuurlijk aan hun eigen stijlgevoel, maar wij vermoeden dat ook stylisten en connecties met grote modehuizen ze hebben geholpen. Des te leuk vinden we het om ook de street style looks van influencers en andere LFW-gasten te bekijken.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

Trends

We vermoeden dat we komend seizoen veel kleur gaan zien – de gasten van London Fashion Week lieten ons al zien hoe zij het in hun garderobe opnamen. Onze favoriet? De olijfgroene tint die Nicola Coughlan rockte, maar ook de leren-look van Alexa Chung en de ruffle-looks van andere gasten vallen absoluut in de smaak.

Beeld: NL Beeld, Instagram