Kies voor een ‘boom’tastische kerst! 

Weer eens iets anders dan de traditionele kerstboom voor de feestdagen? Als je toe bent aan iets unieks en milieuvriendelijks dit jaar, ga dan voor een stijlvolle houten kerstboom. Bovendien bespaar je ook nog eens op een jaarlijkse aankoop van een nieuwe boom en  ben je goed duurzaam bezig.

 

Minimalistisch, maar toch genoeg vullend voor een sfeervolle ambiance. Niet groen, maar hout voor een vleugje nostalgie. Ruik je het dennenbos al? Geen doorsnee decoratie, maar een unieke verschijning. We hebben het over een kerstboom van hout zoals je nog niet eerder hebt gezien. De betoverende houten kerstbomen van de Scandinavische merken Yelka en Spira brengen een unieke charme in de kerstversiering. Met hun met zorg vervaardigde ontwerpen en aandacht voor detail, stralen deze kerstbomen een warme en authentieke sfeer uit. Gemaakt van hoogwaardig hout, belichamen ze vakmanschap en duurzaamheid. De bomen bieden een prachtig alternatief voor traditionele dennenbomen, met een tijdloos karakter dat jaar na jaar kan worden gekoesterd. Maar zo’n boom kan natuurlijk ook een aanvulling op je normale (kunst)kerstboom zijn! 

Magische varianten

De houten kerstboom die in verschillende varianten verkrijgbaar is en dus past bij ieder interieur. Bijvoorbeeld de Welke boom, die een blokkerige en robuuste uitstraling heeft of de speelse Spira boom met zijn ronde en spiraalvormig uiterlijk. Ook is er keuze uit diverse soorten hout. Hun veelzijdigheid maakt het mogelijk om ze te personaliseren met ornamenten en lichtjes, waardoor ze perfect passen bij elke stijl van kerstdecoratie. Met de kerstbomen van Yelka en Spira wordt de feestperiode extra bijzonder en krijgt het interieur een vleugje magie. Als je je afvraagt hoe je aan zo’n bijzonder boom kunt komen, weet dan dat je ze eenvoudig online kunt bestellen. Online je houten kerstboom aanschaffen en ‘m binnen 24 uur al binnen hebben, ja dat is echt mogelijk! Een charmant en milieuvriendelijk alternatief voor de feestdagen waarmee je voor de dag én avond kunt komen. 

Een prachtig voorbeeld van duurzame kerstversiering

We zijn allemaal steeds meer bezig met het milieu en we doen meer en meer ons best een steentje bij te dragen in het behoud van onze planeet. Door het kiezen van een houten kerstboom maak je een milieuvriendelijke keuze. Behalve dat zo een kerstboom gemaakt is van natuurlijk materiaal in plaats van bijvoorbeeld plastic, kan een houten kerstboom jaar na jaar opnieuw worden gebruikt. Zo hoef je niet elk jaar een nieuwe aan te schaffen. Hierdoor hoeven er op den duur ook minder bomen worden gekapt te worden. En een eenmalige aanschaf is natuurlijk ook beter voor je portemonnee. Bovendien worden veel houten kerstbomen gemaakt van gerecycled of duurzaam geproduceerd hout, waardoor de impact op het milieu verder wordt beperkt.  Door te kiezen voor een houten kerstboom investeer je dus in een tijdloos stuk kerstdecoratie dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een meer milieuvriendelijke feestperiode. 

Versier je boom

Behalve dat een houten kerstboom al een pronkstuk op zich is, kun je deze natuurlijk ook naar hartelust versieren. Je kan er glinsterende kerstballen in hangen met behulp van touwtjes of lichtjes zoals je een kunstboom of echte boom ook versiert. Als je helemaal milieuvriendelijk bezig wilt zijn, is de keuze voor kleine LED-lampjes helemaal een goede keuze. Met wat liefde en creativiteit wordt je boom zo echt een bijzonder verlichte kerstdecoratie. Laat lichtjes hun magische gloed verspreiden en voeg een vleugje persoonlijkheid toe met zelfgemaakte decoraties. Je kan zelfs de Spira boom ophangen als je een feeërieke sfeer in een ruimte wilt creëren. Met een hanger kun je deze namelijk eenvoudig aan het plafond vast maken. Dankzij deze aanpasbare mogelijkheden kun je zo een unieke kerstervaring creëren die past bij jouw eigen persoonlijke stijl. 

Laat je inspireren

En ook onder een houten kerstboom kun je natuurlijk cadeautjes leggen. Zorgvuldig ingepakte presentjes die verleidelijk uitzien. Met ingehouden spanning wachten tot het magische moment waarop we ze mogen openen, wetende dat de liefde en aandacht die erin zijn gestoken, net zo kostbaar zijn als het geschenk zelf. Het is voor jezelf altijd spannend om te ontdekken wat erin zit en ook om de reacties van de ontvangers te zien wanneer ze hun cadeautjes openen. Samen met familie en vrienden presentjes uitpakken is een traditie die bijdraagt aan de feestelijke sfeer van Kerstmis en waar iedereen naar uitkijkt. Kan je ook niet wachten tot het zover is en wil je alvast inspiratie opdoen voor de leukste cadeautjes voor onder kerstboom?

Openingsbeeld: Gantas Vaičiulėnas (pexels) 

Laatste nieuws