De leukste accessoires voor je kat

Handig!

Ben je de trotse eigenaar van een kat of poes? Dan wil je je kleine beestje natuurlijk blijven verwennen. Gezellig aaien op de bank, de lekkerste hapjes en leuke accessoires. Wil jij weten wat de leukste accessoires zijn voor jouw kat, van krabtonnen tot tuigjes? Lees dan snel verder!

Krabtonnen en -palen

Wanneer je ‘krabton voor mijn kat’ googled, krijg je honderdduizend resultaten te zien. En dit is niet zonder reden! Krabtonnen en -palen zijn erg belangrijk voor jouw huisdier. Zo kunnen katten hun nagels aanscherpen en kunnen we oefenen met krabben en klimmen, iets wat hun reactievermogen en balans verbetert. Investeer dus in een goede krabton of -paal en vermijd dat je lieve kater zijn nagels in jouw bank of stoel zet.

Laat je kat de buitenwereld zien

Sommige mensen laten hun kat rondwandelen in de tuin of op het balkon en sommige mensen kiezen er zelfs voor om hun kat de vrijheid te geven om door de wijk te dwalen. Wil jij ook dat je kat meer van de buitenwereld ziet, maar wil je toch nog wat controle houden? Koop dan een kattentuigje! Laat je kat uit en laat hem of haar genieten van de zon en het gras.

Nooit genoeg speeltjes

Je kat heeft nooit genoeg speeltjes. Het zijn actieve dieren die altijd uitgedaagd moeten blijven worden. Investeer dus in veel verschillende soorten speeltjes, van piepspeeltjes tot lasers en balletjes tot veren. Zorg ervoor dat jouw kater of poes actief blijft en speel dagelijks met je harige viervoeter. Niet alleen goed en gezond voor hen, maar ook superleuk voor jou!

Etenstijd

Je kat eet meerdere keren per dag. Het is dus erg belangrijk om hier de beste accessoires voor te kopen. Denk hierbij aan de beste water- en voerbak. Ben je af en toe weg, maar wil je je kat wel op vaste tijden van eten voorzien? Kies dan voor een voedsel dispenser. Deze kunnen erg handig zijn om het eten van je lieve poes te reguleren.

Veel mensen zien hun huisdier als hun beste vriend. Veel katteneigenaren verwennen hun pluizige vriendjes dus graag. Doe dit met accessoires waar je kat ook wat aan heeft. Denk hierbij aan een kattentuigje, krabmateriaal, speeltjes en etens- en drinkensaccessoires. Zo stimuleer je de natuurlijke behoeften van je dier. Daarnaast ben jij als eigenaar ook betrokken bij een aantal activiteiten. Dit zorgt ervoor dat jullie band alleen nog maar sterker wordt.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws