Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 complete sets huidverzorgingsproducten van JUNGLÜCK

De producten van JUNGLÜCK zijn vegan en PETA approved.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we 3x een gehele set huidverzorgingsproducten van JUNGLÜCK weg!

Over het label

Er zijn tegenwoordig zoveel huidverzorgingsmerken, maar het skincare-label JUNCKLÜCK is er eentje die met z'n visie zeker opvalt. Zo maakt het merk enkel pure, vegan cosmetica met effectieve ingrediënten die voornamelijk een natuurlijke basis hebben. Ook neemt JUNGLÜCK geen ingrediënten in hun skincare op die onnodig zijn – het bevat enkel ingrediënten die goed zijn voor je huid en een positief effect op je huid hebben.

Voor het samenstellen van een passende huidverzorgingsroutine ben je bij JUNGLÜCK dus aan het juiste adres. Het merk heeft een groot scala aan skincare-producten in het assortiment. Je huid grondig reinigen kun je doen met een van de reinigingsproducten (van reinigingsgel tot -olie en -melk), hierna kun je de huid verhelderen met een van de vier gezichtstoners, om je routine vervolgens aan te vullen met een peeling, serum of olie, én natuurlijk met een SPF.

Boven genoemde producten zijn overigens verrijkt met de fijnste actieve huidverzorgingsingrediënten, zoals vitamine C, retinol, niacinamide en hyaluron. Dit zijn ware krachtpatsers voor de huid. Vitamine C beschermt de huid tegen vervuiling en Uv-straling en het werkt herstellend op de huid. Retinol remt de afbraak van collageen af, niacinamide biedt bescherming tegen zonschade, stimuleert de aanmaak van ceramiden en reguleert de talgproductie, en hyaluron houdt de vochtbalans van je huid op peil. Sound good, right? 

Winnen

Ben je nog op zoek naar een goede huidverzorgingsroutine en lijken de producten van JUNGLÜCK je wel wat? Dan kunnen we je misschien wel blij maken met een gehele set verzorgingsproducten van het label. Wij mogen die namelijk drie keer weggeven. Om mee te doen hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='72']

Deze winactie loopt tot en met 8 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met JUNGLÜCK zullen delen als je wint.