Motivation Monday: maak kans op een refurbished iPhone van Swappie

Met een Swappie-telefoon wordt wel 78 procent minder uitstoot gegenereerd dan met een nieuwe smartphone.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we een refurbished iPhone van Swappie weg!

Telefoons van Swappie

Hoewel we weten dat het refurbished heus geen synoniem is voor onbetrouwbaar, vinden velen het nog weleens spannend om een 'gereviseerde telefoon' te kopen. Werkt het toestel wel goed? En is de site waarop je het koopt wel betrouwbaar? Iedereen met diezelfde twijfels laten we graag kennis maken met Swappie. Nadat Swappie mede-eigenaar Sami Marttinen zelf een keer een vervelende ervaring had met een tweedehands iPhone, ontdekte hij dat veel mensen worden opgelicht wanneer het aankomt op het kopen van tweedehands telefoons. Hij besloot het daarom beter te gaan doen. Veel beter. Samen met Jiri Heinonen richtte hij Swappie op.

Op Swappie kun je betrouwbare refurbished iPhones kopen uit alle categorieën. Van iPhones onder de €200 tot de iPhone 14 Pro. Ook heeft het label een zogenoemde Premium-series. iPhones die onder deze categorie vallen zijn cosmetisch puntgaaf, volledig functioneel en hebben een batterijcapaciteit van 100 procent.

Het belangrijkste voordeel van de Swappie Premium-Series is de ecologische voetafdruk die 78 procent minder uitstoot genereert dan een nieuwe smartphone – iets wat overigens ook geldt voor de andere refurbished Swappie-toestellen. Je kunt bij Swappie dus met een gerust hart een nieuwe telefoon uitzoeken, zonder bij te dragen aan meer e-waste. Ook ben je bij Swappie verzekerd van 2 jaar garantie op je telefoon. Klinkt goed, niet?

Winnen

Kun jij momenteel wel een nieuwe telefoon gebruiken en lijkt zo'n Swappie refurbished iPhone je wel wat? Goed nieuws, wij mogen er eentje weggeven! Wij mogen namelijk een Swappie-tegoed van €449 euro (inclusief verzending) aanbieden. Daarmee heb je keuze uit verschillende iPhones (hier bekijk je ze). Van een iPhone XR tot een iPhone 12 mini. Om mee te doen hoef je alleen maar het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='73']

Deze winactie loopt tot en met 15 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Swappie zullen delen als je wint. De winnaar ontvangt een voucher waarmee het toestel zelf op de website van Swappie te bestellen is.