Herfsttip: Bezoek het Late Night Shopping Event in de Designer Outlets Roermond en Roosendaal

Ook kun je profiteren van 70 procent extra korting bovenop de outletprijzen!

Nu de herfst officieel is aangebroken, is het tijd om onze herfstgarderobe aan te vullen. Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal begrijpen maar al te goed dat het soms lastig is om tijd vrij te maken om te winkelen tijdens reguliere winkeltijden. Daarom komen de outlets met Late Night Shopping! Tijdens Late Night Shopping van vrijdag 13 tot en met zondag 15 oktober kun je tot in de late uurtjes winkelen en honderden aanbiedingen in de wacht slepen tot wel 70 procent korting extra bovenop de outletprijzen.

Designer Outlet Roermond

Wist je dat je in Designer Outlet Centre Roermond het hele jaar door items kunt shoppen met tot wel 70 procent korting op de retailprijs? Bij het outlet centre kun je onder meer items van Burberry, Emporio Armani, Gucci, Karl Lagerfeld, Prada en Versace vinden. En dat is nog lang niet alles. Recent openden heel wat nieuwe topmerken een winkel in het outlet centre, waaronder Maison Valentino, WRSTBHVR, MyJewellery, Name It en MacKage.

Designer Outlet Roermond heeft meer dan 180 designerwinkels en een rijk horeca-aanbod waaronder Frites Boutique, La Place, Wagamama, Dunkin’, Starbucks en YoYo Fresh Tea. Het outlet centre ligt op wandelafstand van het stadscentrum van Roermond, en is daarom perfect te combineren met een bezoekje aan de pittoreske binnenstad. Designer Outlet Roermond is de ideale bestemming voor een dagje weg met het hele gezin, met premiummerken voor alle leeftijden.

Designer Outlet Roosendaal

Jawel, ook in Designer Outlet Centre Roosendaal shop je het hele jaar door met tot wel 70% korting op de retailprijs. Welke topmerken hier te vinden zijn? Onder meer: Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, Lyle & Scott en Calvin Klein. En ook hier werden onlangs nieuwe winkels geopend waaronder: MyJewellery, Name It en Scotch & Soda.

Designer Outlet Roosendaal ligt op minder dan 50 minuten rijden van Rotterdam en heeft meer dan 100 topmerken waaronder Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Hugo Boss en Levi’s, en een gevarieerd food aanbod zoals Frites Atelier, La Place, Per Tutti en Dunkin’.

Designer Outlet Roosendaal is de ideale bestemming voor een dagje weg met het hele gezin, met premiummerken voor alle leeftijden. Kinderen kunnen zich uitleven in Rosie’s Play Area, terwijl de ouders genieten van een break op het nabijgelegen terras van La Place. Er zijn tal van ontspanningsfaciliteiten vlakbij, zoals een spa, een zwembad en Playdôme Roosendaal met activiteiten voor het hele gezin.

Shoppen tot in de late uurtjes

Kun je niet wachten om bij een van de centres te shoppen? Dan hebben we heel goed nieuws! Tijdens Late Night Shopping, van 13 tot en met 15 oktober, bieden de centres heel wat extra’s: tot wel 70% extra korting bovenop de outletprijs, en extra lange openingstijden.

Designer Outlet Roermond

Waar:

Stadsweide 2, Roermond

Wanneer:

Vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober

9.00 uur - 22.00 uur

Designer Outlet Roosendaal

Waar:

Rosada 70, Roosendaal

Wanneer:

Vrijdag 13 oktober tot en met zondag 15 oktober

10.00 uur - 21.00 uur

Uiteraard kun je ook tijdens Late Night Shopping genieten van de vele restaurants en bistro’s of de gezellige terrassen in de herfstzon. Heerlijk!