Livera moedigt iedereen aan om schaamteloos zichzelf te zijn (+WIN)

En wanneer je van jezelf houdt, gun je jezelf het allerbeste.

Volledig jezelf kunnen zijn en jezelf kunnen ontdekken, zonder je daarin geremd te voelen? We weten dat we volgens dit credo moeten leven, maar het daadwerkelijk doen? Nou ja, niet altijd. Livera wil dat je dit wél gaat doen. Sterker nog, de lingerie-expert wijdt er haar nieuwe strategie aan: Schaamteloos jezelf.

Een krachtige missie

Livera streeft naar meer zelfliefde onder volwassen, want wanneer je van jezelf houdt, gun je jezelf het beste. De lingerieketen komt daarom met een nieuwe en perfect passende strategie: Schaamteloos jezelf. En dan ook echt altijd en overal. Je zou je nooit ergens voor moeten schamen; geen schaamte voor je lichaam, geen schaamte om voor jezelf te kiezen en geen schaamte wanneer je hulp nodig hebt. Livera hoopt dat iedereen ongeremd voor zichzelf zullen kiezen en streeft ernaar om hét merk te zijn voor de krachtige, bewuste vrouw van vandaag.

"Deze strategie is ontwikkeld om zelfliefde en zelfacceptatie onder vrouwen te stimuleren. Ook streeft Livera ernaar om schaamte en taboes rondom het vrouwelijk lichaam te doorbreken", aldus Suzanne Vredevoort, Marketing- en inkoopmanager bij Livera.

Jezelf uitdrukken

Helemaal jezelf kunnen zijn, omvat natuurlijk verscheidene elementen. Je kledingkeuzes dragen daar ook aan bij. Bodyfashion kiezen die bij jou past, is een stap in de goede richting om honderd procent jezelf te kunnen zijn – of je die items nu wel of niet ziet wanneer je het draagt.

Livera weet dat geen enkele vrouw hetzelfde is, dat elk lichaam verschillend is, en dat we bovendien ook allemaal een eigen smaak hebben. Om zelfexpressie te ondersteunen biedt Livera alles op het gebied van bodyfashion: van BH's tot bikini's en van nachtmode tot sport- en yogakleding. Allemaal met behoud van de balans tussen comfortabel, luxueus en sexy.

Wat zou jij doen?

Schaamteloos jezelf kunnen zijn, we willen het allemaal. Maar in bepaalde gevallen remmen we onszelf toch een beetje af. Bijvoorbeeld wanneer je totáál geen zin hebt om naar het werk te gaan. Schoorvoetend ga je dan toch heen. Of wanneer je eigenlijk heel graag een keer uit de band wilt springen, maar je net te bang voor bent wat mensen van je vinden. Vaak doe je iets dan toch niet. Maar wat nu als je dat kon omzeilen? Wat als er een Schaamteloos Jezelf Dag bestond? Wat zou jij die dag dan doen?

Win, win, win

Jezelf kunnen zijn is zo ontzettend waardevol. Om vrouwen nog meer te kunnen sterken in het zijn van zichzelf, mogen wij 2x een Livera voucher t.w.v. €75 weggeven, zodat je zelf een mooie set kunt uitzoeken. Kansmaken is simpel. Vul hieronder het formulier in en geef antwoord op de volgende vraag: Stel dat er een Schaamteloos Jezelf Dag bestond, hoe zou jij die dan invullen?

[mail-win-form id='74']

Deze winactie loopt tot en met 15 oktober. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Livera zullen delen als je wint.