Natural beauty's: deze celebs gaan steeds vaker make-uploos door het leven

Pamela Anderson deed het tijdens Paris Fashion Week voor.

Waar eerder full face make-up de norm leek te zijn, begint anno 2023 een hele andere beauty-revolutie op gang te komen. Omdat acceptatie en zelfliefde steeds belangrijker wordt, kussen we make-up vaker vaarwel. Ook deze celebs kiezen steeds vaker voor een natuurlijke look.

Pamela Anderson

Eén van de meest opvallende verschijningen tijdens Paris Fashion Week was Pamela Anderson. Niet vanwege haar outfit, maar omdat ze ervoor koos om zonder make-up de shows bij te wonen. Geen likje concealer, geen subtiele lipgloss: er was op Pamela's gezicht geen spoortje van make-up te bekennen. Een bewuste keuze, waarmee de iconische actrice een bold statement maakt. Maar goed: als je Pamela Anderson heet kan dat gewoon.

Pamela's volgers zijn het erover eens: dit is de beste keuze die ze had kunnen maken. "Thanks for setting a new standard", bedankt iemand de actrice. "And just like that, she’s the prettiest girl in the room", schrijft iemand anders. We could'nt agree more.

Jennifer Lopez

Ook Jennifer Lopez is niet bang om af en toe met een blotebillengezicht op social media te verschijnen. Regelmatig komen er op haar Insta make-uploze kiekjes voorbij, en laten we eerlijk zijn: soms zien we amper verschil. We weten niet hoe ze het doet, maar J.Lo lijkt niet ouder te worden. Een tijdloze schoonheid!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Jennifer Lopez (@jlo)

Sofia Vergara

Sofia Vergara mag dan niet geheel make-uploos bij Paris Fashion Week zijn verschenen...

vooraf deelde ze wel een foto waarop ze all natural te zien is. In een enorm marmeren bad – dat dan weer wel.

Sofia bewijst hier dat naast dagen waarop ze all glam de deur uit gaat, er ook dagen zijn waarop make-up totaal overbodig is. Wij kunnen deze ontwikkeling wel waarderen!

Bron: NSMBL | Beeld: NL Beeld, Instagram