Stem op jouw favoriete kandidaat voor de Smart Sustainable Sisley Award 2023/2024

Wie vind jij de inspirerendste eco creator?

Ondernemers Chanel, Nanette, Lisa, Tessa, Anne en Annick zijn een grote inspiratie op het gebied van duurzaamheid. Ze hebben de passie om de wereld groener en mooier te maken. Wie wint de Marie Claire Sustainable Sisley Award?

Over Sisley & Sustainable Beauty

Net als de pioniers op deze pagina’s draagt Sisley duurzaamheid een warm hart toe. Sisley is sinds 1976 het eerste beautymerk gebaseerd op natuurlijke en plantaardige ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Elk product komt tot stand in Sisley’s Centre for Research and Operations, dat gecertificeerd duurzaam opereert en het Franse milieukeurmerk ‘Haute Qualité Environnementale’ draagt. Dankzij zonnepanelen op het dak voorzien het onderzoekscentrum en de bijbehorende kantoren bovendien in hun eigen energie.

De kandidaten in een notendop

Chanel Trapman (30) is founder van Mumster, een conscious campagnebureau dat coole, duurzame mode-initiatieven in de spotlights zet. Klik hier om meer te lezen over Chanel en Mumster.

Nanette Hogervorst (39) is de initiatiefnemer van de Sustainable Fashion Gift Card, een mode- en lifestyle-cadeaukaart die bijdraagt aan een eerlijke wereld. Klik hier om meer te lezen over Nanette en de Sustainable Fashion Gift Card.

Lisa Bouwmeester (30) startte in 2021 haar eigen duurzame en ethische sieradenmerk Lucid Leah, waarvoor ze werkt met gerecyclede materialen. Klik hier om meer te lezen over Lisa en Lucid Leah.

Tessa Overboom (31) & Anne Sonnleitner (32) begonnen samen Potjes & Deksels: een afvalvrije kruidenier op wielen waarmee ze door ’t land reizen. Klik hier om meer te lezen over Tessa en Anne en Potjes & Deksels.

Annick Mantoua (42) is directeur van De Gezonde Stad, dat als missie heeft om Amsterdam duurzamer en gezonder te maken, samen met bewoners en bedrijven. Klik hier om meer te lezen over Annick en De Gezonde Stad.

Stem mee!

Wie vind jij de inspirerendste eco creator uit dit rijtje? De winnaar van de Smart Sustainable Sisley Award wint een huid- en make-upadvies van Sisley’s make-upartist Lotte Vissers – zij zette de groene ondernemers voor deze shoot in de mooiste make-up – en een Sisley-pakket t.w.v. € 1500. Stem op jouw favoriet, dan maak je meteen kans op een mini-abonnement op Marie Claire.

Stemmen is niet meer mogelijk. 

Stemmen op jouw favoriet voor de Smart Sustainable Sisley Award kan tot en met 5 december. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens in ons systeem verwerken als jij het mini-abonnement wint. 

Tekst: Jill Waas | Fotografie: Martijn Senders