5x Marie Claire voor maar €35 + luxe geurkaarsen

En dat voor maar €35 in plaats van €79,45!

Als je nu een abonnement neemt op Marie Claire, krijg je een set handgemaakte keramische geurskaarsen uit de HIKAYA x Egg Back Home collectie (t.w.v. € 39,50) cadeau!

Hikaya x Egg Back Home

Het Nederlands merk Hikaya maakt plantaardige supplementen voor slaap en energie. Hun natuurlijke producten ondersteunen je fysiek en mentaal, en helpen je zo de balans te vinden tussen inspanning en ontspanning.

Naast hun supplementen lanceert Hikaya nu een exclusieve collectie handgemaakte geurkaarsen in samenwerking met Egg Back Home, een gerenommeerde Portugese keramiekproducent. De kaarsen zijn gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten en passen helemaal bij de filosofie van Hikaya: zelfzorg begint met het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen.

De exclusieve collectie van Hikaya en Egg Back Home bestaat uit twee geuren: het friszoete Cannes at Sunrise en het sensuele Harlem at Midnight.

Zie jij het wel zitten? Abonneer je dan nu op Marie Claire! 

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2024 en zolang de voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Het abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Marie Claire kost in de winkel € 7,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leverings- voorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden.