4 vragen aan… Anna Nooshin

Oktober is woonmaand en er is genoeg nieuw design waar we blij van worden, waaronder de co-collectie van Rivièra Maison, ontworpen en gelanceerd door Anna Nooshin. Wij vroegen Anna naar de samenwerking.

Je hebt een co-collectie met Rivièra Maison ontworpen en gelanceerd. Hoe ging dat?

“Het was heel erg leuk om te doen en we zijn er, wegens de nasleep van corona, ruim twee jaar mee bezig geweest. Ik had veel eigen inbreng in de collectie, dus ik kon er veel van mijn ideeën in kwijt.”

Hoe zou je de collectie omschrijven?

“Als ik de collectie in een paar woorden moet omschrijven, zou ik zeggen sober, tijdloos en minimalistisch, maar wel met een randje fun. We vonden het heel belangrijk dat je dat erin terugziet. Je ziet het vooral in de vormen die we hebben gebruikt en bijvoorbeeld in het lipje waarin mijn naam verwerkt is als logo. Wat we ook heel belangrijk vonden, was dat alle stukken vrij functioneel zouden zijn. En als ik nu kijk naar hoe lang wij ermee bezig zijn geweest en merk dat ik de collectie nog steeds leuk vind, denk ik dat we op de goede weg zaten. Gelukkig zijn de reacties ook onwijs positief.”

Van fashion naar interieur: voelt het als een logische stap?

“Dit is natuurlijk gewoon een te gek project om een keer te mogen doen, maar ik waan me in geen enkel opzicht een interieurontwerper. Ik vind het gewoon heel leuk om te experimenteren en ik denk dat mode en interieur erg goed samengaan. Dus het is niet zo gek dat iemand met interesse in mode automatisch ook geïnteresseerd is in interieur. Dit was een mega leuk uitstapje en ik kan me voorstellen dat het te gek zou zijn om daar meer mee te kunnen doen. We hebben nog heel veel ideeën liggen bij Rivièra Maison, dus wie weet kunnen we die in de toekomst nog uitrollen. Dat zou geweldig zijn.”

Je verwacht op dit moment je eerste kindje, gefeliciteerd! Hoe gaat het met je?

“Dankjewel voor de felicitatie! Ik voel me gelukkig goed en ik heb er heel veel zin in.”

Op rivieramaison.com is de hele collectie van Anna Nooshin x Rivièra Maison te zien.

Laatste nieuws