Marie Claires must-haves

Leuk voor op je feestdagen verlanglijstje!

De laatste dagen van de maand naderen met rasse schreden. En dat betekent een ding: loondag. Wil jij jezelf met je welverdiende salaris belonen op iets moois? Wij zetten enkele must-haves voor je op een rijtje.

La Roche-Posay's vernieuwde Effaclar Duo(+)M

De bestseller van La Roche-Posay heeft een vernieuwing gekregen: de Effaclar Duo(+)M bevat een nog betere formule, die klinisch bewezen nog sterker is om onzuiverheden tegen te gaan. Het product is verreikt met het actieve ingrediënt Phylobioma, waardoor het skincare-product nog effectiever is tegen puistjes, mee-eters en restlittekens. Het is daarnaast ook goed geschikt voor de acne-gevoelige huid.

Effaclar Duo(+)M, verkrijgbaar voor €20,75.

De Naomi faux letter broek van replika

Onlangs presenteerde Knit-ted hun nieuwste subbrand replika. Faux leather is al jarenlang een terugkerend element in de Knit-ted-collecties en om het tijdloze en stoere (en toch vrouwelijke) karakter van hun nep leren items nog beter te vertegenwoordigen werd replika in het leven geroepen. De collectie van replika bestaat uit prachtige nep leren broeken, tops en jurken – gemaakt van 40 procent viscose en 60 procent polyurethaan. Volledig diervriendelijk dus. Onze favoriet uit de collectie is absoluut de Naomi pants, oftewel de faux leather wide leg broek.

Naomi, Wide Leg Pants, verkrijgbaar voor €149,90.

De bikerboot van Buffalo

Buffalo heeft wat leuks voor fashion liefhebbers die op zoek zijn naar de perfecte laars voor de koudere seizoenen: de bikerboot. En op zich is dat niet per se vernieuwend – elk jaar gooit de bikerboot hoge ogen wanneer het weer kouder en natter wordt. Toch is deze laars iets anders. We zouden 'm graag de liefdesbaby van de bikerboot en de cowboylaars willen noemen. Zo is de laars afgewerkt met ijzeren harnas details rondom de enkels. Ook leuk: de laars is compleet vegan. 

De Buffalo Bikerboot

De B57 Sneakers van Dior

Bij Dior denk je misschien aan stiletto's en begerenswaardige handtassen, maar het modehuis heeft ook prachtige sneakers. De B57 sneakers, een creatie van Kim Jones, passen bij elke outfit en geven je look een sportieve uitstraling met retro vibes. Uiteraard zijn ook de iconische CD-initialen aanwezig op de sneaker. En hoewel ze oorspronkelijk uit de mannencollectie komen, vinden we dat ook vrouwen deze schoenen kunnen rocken.

B57 Sneakers, verkrijgbaar voor €950.

Garden 108 van Seedlip

Een decennium geleden waren alcoholvrije alternatieven voor cocktails nog niet zo interessant, maar daar is de afgelopen tijd verandering in gekomen. Met de alcoholvrije botanische spirits van Seedlip, onder andere de Garden 108, kun je de heerlijkste cocktails in elkaar shaken – zo lekker, dat je bijna niet doorhebt dat je aan een alcoholvrije drank nipt.

De Garden 108 van Seedlip.

De Fashion Eye Boeken van Louis Vuitton: Deauville, Hongkong en Wenen

Louis Vuitton heeft een nieuwe reeks Fashion Eye boeken gelanceerd. Het label viert al jarenlang de kunst van het reizen en met de nieuwe serie boeken wordt die liefde gevierd door de lens van modefotografen: Wenen door Stefanie Moshammer, Hongkong door Frank Horvat en Deauville door Omar Victor Diop.

Fashion Eye boeken, €55 per stuk.

Any Old Iron x Smiley items

Mode die een lach op je gezicht tovert? Je scoort het bij Any Old Iron. Het label sloeg de handen ineen met Smiley, een merk dat bekend staat om z'n – je raadt het al – smileys. De collectie bestaat uit toffe sweatshirts, opvallende joggingbroeken, glimmende rokken, glitter blazers en t-shirts waar je spontaan blij van wordt.

De items van Any Old Iron zijn niet alleen ons opgevallen. Het merk viel ook in de smaak bij celebs, zo behoren onder anderen Beyonce, Lady Gaga, Cher, Ozzy Ozbourne, Kate Bosworth, Taylor Swift, Elton John, Miranda Lambert, Cardi B en The Jonas Brothers onder hun clientele.

Openingsbeeld: Any Old Iron x Smiley