Dit is de oplossing om kerstdiner-stress te voorkomen

NENI to the rescue.

Niemand wil tijdens Kerstmis de hele dag in de keuken staan, maar we willen wél een kerstdiner met alles erop en eraan. De oplossing voor dit euvel is gelukkig vrij simpel: kerst met NENI.

Christmas Boxes van NENI

Nog niet bekend met NENI? Wij stellen je graag voor. NENI is een restaurant van de familie Molcho en hier worden heerlijke gerechten uit de Oostmediterrane keuken geserveerd. In het restaurant verwelkomen ze je graag voor een avond vol mediterrane gezelligheid en gastvrijheid, maar tijdens Kerstmis biedt de familie Molcho ook een andere optie: zo kun je bij restaurant NENI dan Christmas Boxes afhalen.

NENI staat voor het samen delen van gerechten, passie en levensvreugde, wat ze zelf graag een Balagan noemen (een sympathieke chaos). In de Christmas Boxes komt dit element ook terug. Deze boxen worden gevuld met heerlijke kerstlekkernijen voor meerdere personen; het aantal personen kun je bij het bestellen hiervan doorgeven.

De Christmas Boxes kun je op verschillende momenten afhalen, voor verschillende momenten (denk aan brunch of diner). Hieronder sommen we de mogelijkheden op.

Op 24 december af te halen: 

Takeaway voor 2 personen voor €90, voor 4 personen voor €170. Af te halen tussen 15:00 - 18:00.Kerstbrunch met speciale gerechten voor €39 per persoon. Af te halen tussen 11:30 - 14:00.Kerstmenu met speciale gerechten voor €67 per persoon, met de mogelijkheid om dit aan te vullen met speciale kerstcocktails. Af te halen vanaf 19:00.

Op 25 december af te halen: 

Takeaway voor 2 personen voor €90, voor 4 personen voor €170. Af te halen tussen 15:00 - 18:00.Kerstmenu met speciale gerechten voor €67 per persoon, met de mogelijkheid om dit aan te vullen met speciale kerstcocktails. Af te halen vanaf 19:00.

26 december

Takeaway voor 2 personen voor €90, voor 4 personen voor €170. Af te halen tussen 15:00 - 18:00.Kerstbrunch met speciale gerechten voor €39 per persoon. Af te halen tussen 11:30 - 14:30.

Kerstmenu met speciale gerechten voor €67 per persoon, met de mogelijkheid om dit aan te vullen met speciale kerstcocktails. Af te halen vanaf 19:00.

Nog makkelijker

Met de Christmas boxes van NENI houd je het dus lekker makkelijker; je hoeft de overvolle supermarkten niet in om je boodschappen te doen, je hoeft je hoofd niet te breken over een kerstmenu en je hoeft dus niets zelf te koken. Dat doet NENI graag voor je.

En wil je het nog makkelijker? Wil jij bijvoorbeeld het euvel van het opdienen van de gerechten en het wegwerken van de afwas ook uit de weg ruimen? Dat kan! Bij NENI is het ook mogelijk om te komen dineren in Haya's Room en The Garden Room.

Kijk voor meer informatie op de website van NENI

Openingsbeeld: Nicole Michalou (Pexels)