Win: maak kans op een Sparkling sieradenset t.w.v. €110

De nieuwe Sparkling collectie in samenwerking met Quinty Trustfull draait om de prachtige Ya'an Green Jade edelsteen.

Normaal gesproken geven we op maandag een leuke prijs weg, maar om de week te breken, mogen we ook vandaag een leuke prijs weggeven, namelijk een sieradenset van Sparkling!

De Hidden Gem Collection

Als we ergens blij van worden, is het wel van de nieuwe Sparkling collectie in samenwerking met Quinty Trustfull. Het sieradenlabel en de televisiepresentatrice sloegen de handen ineen om de Hidden Gem Collection te creëren. In deze collectie staat de unieke edelsteen Ya’an Green Jade centraal, een edelsteen met een levendige schakering van groentinten; van diepgroen tot fluweelzachte groentinten met okergele ondertoon. “Ik vind deze Jade echt prachtig”, aldus Quinty over de uit Ya’an afkomstige edelsteen. “Het is een unieke edelsteen, ook qua kleurschakering is de steen heel mooi.”

De Hidden Gem Collection bestaat uit oorbellen, armbanden en kettingen die allemaal perfect met elkaar te combineren zijn. “Met mijn Hidden Gem Collection van Sparkling wil ik iedereen die het draagt in diens kracht zetten. Deze Jade edelsteen is echt uniek en laten we eerlijk zijn: we zijn natuurlijk allemaal uniek.”

Mix and Match

“Wat ik zo fijn vind aan Sparkling is dat je alles zo ontzettend goed kunt mixen en matchen. Wat dat betreft is er zo veel keuze en zo kun je echt jouw unieke sieraad maken”, benadrukt Quinty. Sieraden van Sparkling bestaan uit prachtige kleurrijke edelstenen die gecombineerd kunnen worden met tijdloze Essentials. Combineer bijvoorbeeld creolen of oorstekers met een edelsteen naar keuze, of stel je eigen unieke ketting set samen. Stack jouw favoriete armbanden en maak je look compleet met de mooiste Sparkling ringen.

 

Winnen

Vind je de Hidden Gem Collection het einde? Leuk nieuws! Wij mogen een Sparkling sieradenset weggeven ter waarde van €110. Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 6 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Sparkling zullen delen als je wint.

Laatste nieuws