Anne & Esther Vedder lanceren nieuw skincaremerk voor zwangere vrouwen

'Dit kan anders', dachten de Vedder zusjes.

Anne en Esther Vedder, het gouden duo achter het succesvolle sieradenmerk Vedder & Vedder, laten hun ondernemersgeest nogmaals de vrije loop en lanceren een geheel nieuw merk: Feather Moms. Het bedrijf richt zich op skincare voor zwangere vrouwen.

Twins of Gold

Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter het welbekende sieradenmerk Vedder & Vedder. En dat de zusjes al aardig hard aan de weg hebben getimmerd, is een understatement. Zo hebben ze samenwerkingen gehad met verschillende prestigieuze namen, waaronder niemand minder dan Rita Ora. Ook werden ze beide opgenomen in de Forbes '40 under 40'- lijst – een enorme erkenning voor jonge zakelijke leiders – en werden ze finalist voor de Entrepreneur of the Year award.

Feather Moms

De visie achter hun gloednieuwe brand? Feather Moms wil moderne moeders ondersteunen tijdens hun zwangerschap met kwalitatieve verzorgingsproducten. Esther is recent ervaringsdeskundige geworden op dit gebied, aangezien ze onlangs moeder is geworden van haar eerste kindje. Tijdens haar zwangerschap realiseerde ze zich dat er nog veel te halen valt op het gebied van self-care producten voor kersverse mom-to-be’s. 'Dit kan anders', dachten de ondernemende zussen.

De producten van Feather Moms moeten moeders ondersteunen in alle stadia van zwangerschap en moederschap, anders dan de naar eigen zeggen 'stoffige en onpersoonlijke' producten die er nu op de markt te vinden zijn. De slogan van het merk is dan ook ‘Being a mum can be tough, so we make it a little easier’.

De ultieme striae crème

De zusjes beginnen met een allereerste product, namelijk de Pregnancy Body Balm. Een crème die met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en natuurlijke ingrediënten is ontworpen om striae te helpen voorkomen tijdens de zwangerschap. Als het aan Anne en Esther ligt de eerste van velen, want ze zijn vastbesloten om Feather Moms te laten uitgroeien tot een merk dat wereldwijd wordt erkend voor zijn toewijding aan het welzijn van aanstaande moeders. En als dat net zo'n succes wordt als hun sieradenimperium, gaat dit zeker lukken!

Beeld: NL Beeld