Hoe kun je hyperpigmentatie het beste aanpakken?

Spoiler: de oplossing is simpeler dan je denkt.

Hyperpigmentatie mag dan een onschuldige huidaandoening zijn, maar we zijn ongelijkmatig gekleurde patches op de huid liever arm dan rijk. Gelukkig is het mogelijk om pigmentvlekken aanzienlijk te verminderen met dit fijne, korte stappenplan van hannah.

Een wonderlijk trio

De Equalizer van hannah ken je misschien al; de crème doet z’n naam eer aan en egaliseert de huid snel en effectief. Het product verzacht daarmee bestaande pigmentvlekken en voorkomt de vorming van nieuwe pigmentvlekken. Hoewel je met dit product al mooie resultaten kunt boeken, kun je de resultaten nu nog krachtiger maken door de Equalizer te combineren met hannahs nieuwste Vanispot.

Met de Vanispot van hannah kun je hyperpigmentatie nog resultaatgerichter verbeteren. Het product bestaat uit twee huidverbeterende crèmes; de Spot on en de Spot off. Deze helpen beide om pigmentvlekken in twee fases plaatselijk en bij de kern aan te pakken dankzij de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren. Samen met de Equalizer vormen de Spot on en Spot off het trio om pigmentvlekken aan te pakken.

Vanispot, 2x 8milliliter verkrijgbaar voor €85.

Over de Vanispot

Goed, de Equalizer egaliseert de huid. Wat doet de Vanispot dan precies? Well, deze twee producten bestaan uit een unieke combinatie van zes verschillende zuren. De zuren uit de Spot on bereiden de huid voor. Dat houdt in dat het celvernieuwing stimuleert, zodat het overmatige pigment naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald. Vervolgens kan de Spot off z’n werk doen; tijdens deze tweede fase wordt de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen effectief bestreden. Hierbij ligt de focus op het afstoten van het overmatige pigment en wordt de huid verhelderd.

De Spot on en Spot off zijn in staat om pigmentvlekken plaatselijk en bij de kern aan te pakken. Een krachtig duo dus, maar je kunt de resultaten van dit innoverende product versterken door het te combineren met de Equalizer als huidverbeterende crème. Samen worden ze ook wel de drie musketiers van hannah genoemd. Je pigmentvlekken camoufleren, dat behoort binnenkort tot het verleden!

Vanispot (2x 8ml/€85,-) is, evenals de andere hannah producten, op advies verkrijgbaar bij de erkende huidcoaches en via hannah Skin Improvement Research Company te Voorthuizen.

Bron & beeld: hannah 

Laatste nieuws