Het rode goud: Acqua di Parma’s nieuwe geur Zafferano

Elegante, warme saffraan in de mix met fris Italiaans citrusfruit.

Wees gewaarschuwd, want na één keer ruiken ben je verknocht aan Acqua di Parma’s nieuwe geur Zafferano. Here’s Why.

Een vleugje citrus

Acqua di Parma’s Signatures of the Sun-collectie is een ode aan de schoonheid van de natuur. Geïnspireerd op ingrediënten van over de hele wereld en altijd in de mix met Italiaans citrusfruit, waar het merk bekend om staat. Daar- door vormen zich verrassende geuren die je niet snel zult vergeten. De heritage van het Italiaanse \ vakmanschap van het merk straalt ervan af, van de geuren zelf tot aan de luxe verpakkingen: alles wordt gemaakt met oog voor detail, met de beste ingrediënten en met respect voor het milieu.

Plus een vleugje Saffraan

In de categorie verrassende ingrediënten ruik je in de nieuwste geurcreatie Zafferano een vleug saffraan. Ook wel bekend als ‘het rode goud’ en niet weg te denken uit de Italiaanse keuken (halló, risotto alla Milanese). Probeer je eens voor te stellen hoe deze geur ruikt: elegant, warm en rijk. En à la Acqua di Parma bevat de mix natuurlijk ook Italiaanse citrus. Zafferano is genderneutraal en ontworpen voor iedereen die zelfverzekerd genoeg is om ’m te dragen. Het is een geur met diepte en authenticiteit die een bijzonder verhaal vertelt.

Acqua di Parma Signatures of the Sun Zafferano, 100 ml € 222.

Voor ieder moment

Welke geur je lekker vindt is boven alles een kwestie van persoonlijke smaak. Er zijn geen regels voor welke geur je wan- neer dient te dragen, dus kies vooral van moment tot moment welke geur past bij de setting. Voor de zomer tipt Acqua di Parma de frisse geuren Yuzu en Osmanthus uit de Signatures of the Sun-collectie. En voor day-to-day is Magnolia Infinita een winner. De warmere geuren Oud en Zafferano zijn perfect om te dragen in de avond.

Laatste nieuws