Met dit parfum ruik je altijd luxueus

Wij hebben de juiste gevonden!

Misschien heb je weleens gehoord van de quote without perfume the skin is mute, en wij zijn het daar roerend mee eens. Parfum heeft de kracht om je look naar een hoger niveau te tillen, en om je voorkomen te voorzien van die benodigde joie de vivre. En wij hebben precies de geur gevonden waarmee je zorgt voor dat luxueuze gevoel.

Een unieke geur

Wat precies een luxueuze geur is, is eigenlijk best persoonlijk. Maar voor ons is een luxueuze geur eentje die je nog niet eerder hebt geroken, eentje die uniek is. Een die aan die voorwaarden voldoet is wat ons betreft AMBASSADORA van Gisada.

AMBASSADORA, 50 milliliter voor 85 Euro, 100 milliliter voor 115 Euro, verkrijgbaar bij Douglas.

AMBASSADORA is een geur waarin fruitige zoetheid samenkomt met luxueus zachte noten. Mandarijn, bosbes en vioolblaadjes zijn samen met roze peper de topnoten van deze geur; met name het laatstgenoemde ingrediënt zorgt voor een wow-effect en geeft de geur kracht. Jasmijn, oranjebloesem en freesia zijn drie van de vier hartnoten in deze geur en worden in balans gehouden door hartnoot kasjmierhout. Vervolgens is het aan de basisnoten vetiver, vanille, sandelhout, muskus en poedersuiker om de parfum een delicate afwerking te geven.

Uitstraling

Natuurlijk is de geur van het parfum het belangrijkst, maar – in alle eerlijkheid - kunnen we een prachtige flacon ook wel waarderen. Die van AMBASSADORA is er eentje die je graag een prominente plek geeft in je geurgarderobe. Het flesje springt in het oog met de dieprode dop en het rode plakkaat dat met 24-karaats goud bedrukt is.

Een perfect cadeau voor een geliefde.

En ook jouw uitstraling til je naar een hoger niveau met de AMBASSADORA-geur. De unieke fruitige geur met warme noten blijft de hele dag zitten. Deze hoogwaardige kwaliteit heeft AMBASSADORA - en alle andere Gisada-geuren – te danken aan het feit dat de geur een bovengemiddeld percentage geurolie bevat. Bovendien worden alle parfums met veel vakmanschap en grote zorgvuldigheid samengesteld in Zwitserland. Zo kun je ervan op aan gaan dat je echt de hele dag van de geur kunt genieten.  

AMBASSADORA is verkrijgbaar bij Douglas en op Douglas.nl.