Deze tijdloze winterjas is ook dit jaar weer een hit

Warm, zacht, speels én raakt nooit uit de mode.

Hoewel we momenteel nog helemaal in de herfstmodus zitten, merken we dat de temperaturen beginnen te dalen. We mogen dus alvast mondjesmaat gaan nadenken over hoe we de kou aankomende winter gaan trotseren – en dat begint bij een warme winterjas! Ben je nog op zoek naar een nieuw exemplaar? De faux fur coat mag ook dit jaar weer gezien worden!

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur coat in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tig jaren favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode-influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend dragen. Tip: kijk eens in de kast van je moeder of oma, misschien hebben zij nog wel een mooie vintage faux fur coat liggen!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan een keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien.

Bron: Who What Wear | Beeld: NL Beeld, Instagram