Editor’s party picks: dit zijn de kerstoutfits van de redactie

De items uit de party-collectie van Studio Anneloes zijn perfect voor de feestdagen.

Wat trek je aan tijdens de feestdagen? Met de feestdagen in zicht, vormt deze vraag nu al het gesprek van de dag, ook op de HQ van onze redactie. Team Marie Claire gaat voor glitter en glans met de mooiste items uit de party-collectie van Studio Anneloes.

Wat te dragen?

Tijdens de feestdagen samenkomen met familie en vrienden klinkt misschien jolly and bright, maar het kan ook heel chaotisch zijn. Er zijn meerdere evenementen te plannen, meerdere menu’s samen te stellen en daarbovenop wil je ook nog een geschikte party-outfit uitkiezen – eentje die je bij voorkeur ook na de feestdagen nog kunt dragen naar andere feestelijke aangelegenheden. Team Marie Claire vond de perfecte items. Take a look! 

Editor-in-chief Annelies: “Het menu voor Kerst heb ik allang bedacht en nu weet ik eindelijk ook wat ik aantrek: dit bruisende zilveren jurkje is top.”

Jurk, € 139,95 Studio Anneloes.

Sales executive Rosanne: “Ik hou van de kleur in combinatie met de sparkles van deze set. Mooie loafers eronder en mijn outfit voor de feestdagen is compleet.”

Top, € 99,95 Studio Anneloes
Rok, €119,95 Studio Anneloes.

Art director Nine: “Deze glittertop geeft me een instant kerstgevoel. Mooi met die strik als kraagje. Ik combineer hem met een zwarte leren broek en mooie enkellaarsjes.”

Top met strik, €119,95 Studio Anneloes

Managing editor Saar: “Ik ga in deze shiny co-ord naar het kerstdiner met vrienden. Mooi met mijn enkellaarsjes van gevlochten leer. En met een wit overhemd kan de broek ook heel goed voor naar kantoor.”

Top, €109,95 Studio Anneloes
Broek, €109,95 Studio Anneloes

Online editor Sabine: “Ik heb heel veel zwart, wit en bruin in mijn kast en op eerdere kerstvieringen verscheen ik vaak in hetzelfde kleurenpalet. Dit jaar ga ik daar met deze shiny paillettenbroek verandering in brengen. Leuk met mijn zwarte bloklaarzen en een simpele top.

Broek, €129,95 Studio Anneloes 

Over Studio Anneloes

Voor fashionlabel Studio Anneloes is het uitgangspunt voor elke collectie dat jij je er zelfverzekerd en comfortabel in voelt. Ze staan bekend om hun kreukvrije, stretchy stoffen en items die langer meegaan dan één seizoen. Voor de feestdagen lanceerde ze een knappe collectie met glanzende stoffen, rijke silhouetten en stijlvolle pofmouwen. Zo voelt iedere vrouw zich het stralende middelpunt, tijdens én na de feestdagen.

Beeld: Studio Anneloes

Laatste nieuws