WIN: maak kans op 1 van de 3 Body Shop Advent Calendars + Camomile Cleansing Butter t.w.v €84

Met verrukkelijke Body Shop producten aftellen tot Kerstmis.

Deze kerstperiode maak je natuurlijk nog leuker met een goed gevulde adventskalender. Goed nieuws: wij mogen drie The Advent Calander of Change + Camomile Sumptuous Makeup Cleansing Butter ter waarde van €84 weggeven.

De Advent Calendars

Van skincare tot bodycare; met de adventskalender van The Body Shop tel je af naar de feestdagen met een goedverzorgde huid. Elk vakje van de adventskalender staat namelijk voor een positieve verandering met fijne huidverzorgingsproducten. Een lekkere handbalm om je handen verzorgd en gehydrateerd te houden, bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een gezichtsmasker om je huid een extra oppepper te geven, een conditioner om je lokken gevoed te houden en een shower gel om van je douchesessie en spamomentje te maken. Alles om je huid deze winter te laten stralen.

De producten in de adventskalender ruiken heerlijk en zijn daarnaast allemaal verrijkt met werkzame ingrediënten. De ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en worden door Community Fair Trade-partners geleverd. Dit betekent dat alle ambachtslieden (van telers tot producenten) een eerlijke prijs krijgen voor hun ingrediënten en service. Sounds good!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The Body Shop Official (@thebodyshop)

Winnen

Wil je graag aftellen tot Kerstmis met deze mooie Body Shop adventskalender gevuld met mooie beautyproducten? Leuk nieuws, wij mogen 3 keer The Advent Calender of Change ter waarde van €69 weggeven. Daarbij mogen we ook drie keer de Camomile Sumptuous Makeup Cleansing Butter ter waarde van €15 weggeven. De totale waarde van het pakket is dan ook €84! Kans maken? Het enige wat je hoeft te doen, is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 19 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met The Body Shop zullen delen als je wint.

Laatste nieuws