Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 Lavido huidverzorgingspakketten t.w.v. €100

Niemand minder dan Gwyneth Paltrow is fan van het merk.

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer een huidverzorgingspakket van Lavido weg!

Natuurlijke huidverzorging

Anno 2023 is er steeds meer vraag naar natuurlijke en biologische huidverzorging. Steeds meer merken spelen hierop in, maar eentje die zich hier al sinds z'n begindagen op focust is Lavido. Het huidverzorgingsmerk maakt hoogwaardige producten met alleen de allerbeste actieve, plantaardige ingrediënten (ja, het merk is volledig vegan).

De producten zijn allemaal dermatologisch getest en de producten worden allemaal klinisch onderzocht voor ze op de markt verschijnen. Zo kun je er vanop aan gaan dat de producten echt doen wat ze beloven – van crèmes die de huid hydrateren tot serums die fijne lijntjes kunnen verminderen.

Fun fact: niemand minder dan Gwenyth Paltrow is fan van het merk – het wordt zelfs een van haar beautygeheimen genoemd.

Heerlijke producten

Lavido heeft een groot assortiment aan huidverzorgingsproducten. Van serums tot maskers en van toners tot cleansers. Wij mogen deze week enkele van hun skincare-producten weggeven, namelijk: de Nurturing Hand Cream (die de huid een beschermende barrière biedt), de Moisture Boost Antioxidant Mask (dat irritatie helpt te verminderen; de gestreste huid verzacht en de vochtbarrière versterkt en beschermt), de Thera Intensive Body Cream (die de droge en gevoelige delen van het lichaam verzacht) en de Mini Age Away Night Cream (die diepe hydratatie biedt en fijne lijntjes en rimpels vermindert).

Nieuwsgierig geworden naar het merk? Op de website van Lavido kun je meer lezen over de verscheidene producten van het merk. 

Winnen

Wil jij deze fijne Lavido-producten graag winnen? Wij geven drie pakketten met al deze producten weg, ter waarde van €100. Meedoen is simpel. Je hoeft alleen het winformulier hieronder in te vullen. Succes!

[mail-win-form id='83']

Deze winactie loopt tot en met 3 december Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Lavido zullen delen als je wint.