Motivation Monday: maak kans op 1 van de 3 McArthurGlen shoppingvouchers t.w.v. €150

De McArthurGlen-outlets zijn de perfecte bestemmingen tijdens de feestdagen!

Een nieuwe maandag, een nieuwe Motivation Monday. Zoals je van ons gewend bent, starten wij jouw werkweek graag met een mooie prijs. Deze week geven we drie keer shoptegoed voor McArthurGlen weg!

Kerstshoppings

Misschien gaat er nog niet meteen een belletje rinkelen wanneer je McArthurGlen hoort, maar we weten vrij zeker dat dit wél gebeurt wanneer de namen van Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal vallen. En laat McArthurGlen nu net de overkoepelende organisatie van deze twee outlets zijn. Met zicht op de feestdagen heeft McArthurGlen deze twee outlets omgetoverd tot ware Christmas shopping walhalla’s. And don’t get us wrong, want het hele jaar door zijn Designer Outlet Roermond en Designer Outlet Roosendaal ware shop utopia’s, maar beide centres zijn momenteel royaal versierd met lampjes, lichtjes en alles wat vonkelt. Geheel om vast in de feeststemming te komen.

Niet alleen kom je bij de outlets in de feeststemming, maar je komt er ook in een shopstemming. De decembermaand is natuurlijk al duur genoeg, maar je Sinterklaas- en Kerstmisshoppings hoeven geen aanslag op je portemonnee te zijn wanneer je jouw cadeautjes bij de outlets inslaat. Bij de Designer Outlets in Roermond of Roosendaal vind je de meest uiteenlopende cadeaus voor je geliefden. Wil je vader – heel clichématig, maar doeltreffend – nieuwe sokken? Check. Wil jij jouw beste vriendin een paar nieuwe oorbellen schenken? Ze hebben het. Wil jij jouw lief verrassen met een paar nieuwe Puma’s? Die scoor je er. Mét flinke kortingen.

Over de outlets

Bij Designer Outlet Roermond kun je het hele jaar door items shoppen met tot wel 70 procent korting. Enkele winkels die je er tegenkomt zijn die van Burberry, Armani, Gucci, Karl Lagerfeld, Prada, Versace, Maison Valentino, WRSTBHVR, MyJewellery, Name It en MacKage.

Ook bij Designer Outlet Roosendaal shop je met diezelfde kortingen de leukste merken. Ook hier vind je een bereed aanbod aan designers. Wat dacht je van Nike, Tommy Hilfiger, Adidas, Levi’s, Karl Lagerfeld, Boss, Essentiel Antwerp, MyJewellery, Lyle & Scott en Calvin Klein?

Winnen

Moet jij je kerstinkopen nog doen en lijkt het je superleuk om die te shoppen bij Designer Outlet Roosendaal of Designer Outlet Roermond? Goed nieuws: wij mogen 3x een McArthurGlen shoppingvoucher ter waarde van €150 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het winformulier invullen. Succes!

Deze winactie loopt tot en met 10 december Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met McArthurGlen zullen delen als je wint.

Laatste nieuws